GRAĐANI DEMOLIRALI AUTOMOBIL KOJI JE U VLASNIŠTVO BH. PEDOFILA SENADA MUSTEDANAGIĆA

U petak je na području Velike Kladuše uhapšen Senad Mustedanagić koji se tereti za prisilni spolni odnos s 19-godišnjim mladićem.

Mustedanagić je, navodno, namamio mladića u svoj stan gdje ga ja prisilio na spolni odnos. Nezvanično se saznaje da su Mustedanagić i žrtva radili u istoj firmi u Velikoj Kladuši.

Upravo ispred te firme nalazio se automobil Peugeot 206 u vlasništvu Mustedanagić koji je, nakon hapšenja Mustedanagić, demoliran od građana Velike Kladuše.

Senad Mustedanagić, drugi najveći seksualni predator u Bosni i Hercegovini uhapšen je danas u Velikoj Kladuši, 03. novembar 2023. godine.

Podsjećamo, Senad Mustedanagić otkriven je 2010. godine kada je 14-godišnji učenik ispričao kako ga je zlostavljao trener košarke. Nakon jednomjeaečnog pritvora pušten je na slobodu što je iskoristio i pobjegao je u Zagreb gdje je zbog silovanja dječaka također osuđen na 16 godina zatvora.U međuvremenu, dok je boravio u Zagrebu, Kantonalni sud u Bihaću ga je osudio na 12 godina zatvora.

Danas, drugi najveći seksualni predator u Bosni i Hercegovini, Senad Mustedanagić uhapšen je u Velikoj Kladuši gdje je silovao, a zatim ucjenjivao.

Senad Mustedanagić rođen je 19. decembra 1971. godine u Cazinu. Stalno prebivalište mu je na adresi u Tržcu, Grad Cazin ali je posao pronašao u velikokladuškoj firmi gdje je bio zaposlen određeno vrijeme.