Hana Hadžiavdagić poručila Igoru Kojiću: Nehljebe, da nije Severine bilo ne bismo znali da si muško

Hana Hadžiavdagić, bh. influenserica sa adresom u Zagrebu, pridružila se mnogima koji su komentirali jučerašnje objave Igora Kojića, bivšeg Severininog muža.

Kao što vam je vjerovatno poznato, Igor je objavio kako je sada izuzetno dobar prijatelj s do jučer zakletim protivnikom – Milanom Popovićem, bivšim mužem Severine i ocem njenog sina.

Kojić je na društvenim mrežama objavio fotografiju i u opisu napisao sljedeće:

“Hvala Milanu sto je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i vazda. Živjeli!”

Mnogi su se šokirali zbog ove objave, ističući, na prvom mjestu, da iskoristiti maloljetno dijete, na bilo koji način u ovoj priči, je u najmanju ruku skandalozno, a onda i kako se ‘neke crte jednostavno ne prelaze’.

U tom stilu, Hana je prvo, uz fotografiju njih dvojice napisala:

“Koliko žene mogu biti podle, toliko muškarci mogu biti jadni… boleština!”

Potom mu je napisala i da je ‘nehljeb’:

“Najprije se živio od taje, pa Severine, a sad se dočepao Popovića. Kojiću, kakav si da sam nešto stvoriš u životu? Probaj, bebo. Kod nas se to zove NEHLJEB.”

A, onda ju je Kojić blokirao na društvenim mrežama, no onda se Hana tek obrušila:

“Blokiraj me pi*kopaćeniće koliko hoćeš, i dalje ću ti napisati gdje stignem pa i kad te vidim. Da ti nije Severine bilo ne bi se znalo da si muško.”