Isprobajte četiri tehnike za maratonski seks

Kada osjetite da vam se penis polagano otima kontroli, te vam se počinje javljati osjećaj da ćete eksplodirati, nemojte se prepustiti panici…isprobajte neke od slijedećih tehnika. U krevetu svakako možete biti dugotrajniji tako što ćete osluškivati svoje tijelo i primijeniti neku od ovih tehnika koje vam preporučujemo, a koje vas mogu dovesti do užitaka maratonskog seksa.

Dragi muškarci, preuranjenu je ejakulaciju mnogo lakše kontrolirati ako ne koristite nikakva dodatna pomagala, odnosno lijekove i pilule, a dovoljno je samo da ovladate vještinom kontrolirana svog tijela kroz ove četiri tehnike koje će vas ‘nagraditi’ svim užicima maratonskog seksa.

Pomičite samo bokove

Tokom seksa mnogi muškarci izgube kontrolu nad svojim tijelom, posebno nad ejakulacijom. Naravno, tome kumuje potpuna predanost uživanju u seksu, što se podrazumijeva samo po sebi. Kada osjetite da vam se penis polagano otima kontroli, te vam se počinje javljati osjećaj da ćete eksplodirati, nemojte se prepustiti panici.

Približavajući se orgazmu većina muškaraca postane nemirna, a u glavi se javlja osjećaj razočaranja, srama i neugode, što će pokvariti osjećaj oduševljenja. U takvom je trenutku najbolje jednostavno stati. Pa i kad vidite da ste do najviše točke užitka stigli prije nego ona, pokušajte smiriti svoje misli i sniziti razinu svojeg uzbuđenja.

To možete učiniti na taj način što ćete penis gurnuti duboko u vaginu, tako da se vaša stidna kost nasloni na njen klitoris. Zatim počnite micati samo bokovima, čineći kružne pokrete. Na taj ćete način sniziti razinu svog uzbuđenja, a njeno ćete povećati, jer će se njen klitoris ugodno trljati o vašu stidnu kost, a istovremeno će duboko u sebi osjećati pomicanje vašeg penisa. To možete učiniti više puta za redom.

Misli odvedite u mehaničku radionicu

Ako vašu partnericu ono što smo ranije spominjali ne odvede do orgazma, a vi i dalje imate volju nastaviti sa seksom, najbolje da svoje misli pošaljete nekamo daleko od onoga što radite. Dakle, dok se seksate i postane vam pomalo kritično, počnite razmišljati o nečemu što sa seksom nema ama baš nikakve veze. To će, barem malo, smiriti vaš nadolazeći orgazam.

Kada u penisu ponovno imate osjećaj nadolazećeg orgazma, u mislima trenutno odskočite od vrućeg seksa na nešto što s njime nema ama baš nikakve veze i nadolazeći će osjećaj orgazma nestati. To može imati i svoje loše strane. Naime, kada se mislima dovoljno udaljite od onoga što radite, može vam se dogoditi da vam oslabi i erekcija. Kako vam se nešto takvo ne bi dogodilo, morate se naučiti nadzirati svoje misli i zadržati konstantnu tjelesnu uzbuđenost i erekciju.

‘Start i stop’ tehnika

‘Start i stop’ tehniku možete naučiti masturbirajući. Kako kaže već i njeno ime, ovdje se radi o tome da se neposredno prije orgazma zaustavite. Jednostavno stanete. Takva vas tehnika može naučiti i samokontroli tijela tijekom seksa. To bi išlo ovako: Započnite s milovanjem svog penisa i na to se u potpunosti usredotočite.

Nemojte misliti na preuranjenu ejakulaciju, već se usredotočite na ono što vam se događa s penisom. Kad vam penis kaže da je ejakulacija pred vratima, zaustavite ruku i pričekajte 10-15 sekundi. Pratite što se u tom trenutku događa s vašim tijelom, penisom i cjelokupnom uzbuđenošću. Smirite svoje disanje i primijetit ćete kako se razina vašeg uzbuđenja pomalo snizuje.

Nakon što se to dogodilo, ponovno možete nastaviti s nadraživanjem svojeg penisa te se, kod ponovnog predorgazmičkog stanja, nanovo umirite na 10-15 sekundi. Na početku to možete učiniti jednom, a onda svaki put dodajte po jedno ili dva zaustavljanja. I tako sve dok ne dođete do 6 zaustavljanja. Kad jednom dođete u fazu da ste tijekom masturbacije u stanju 6 puta odgoditi svršavanje, tu vježbu ponovite nekoliko puta tjedno. Iako će vam se vježba možda učiniti dosadnom i dugotrajnom, u krevetu se partnericom njeni će rezultati ubrzo pokazati kao vrlo korisni.

Kad jednom postanete dovoljno samosvjesni i samouvjereni u svoju sposobnost zaustavljanja i odgađanja orgazma, to ćete moći primijeniti i tijekom stvarnog seksanja. Ako vam se dogodi da tijekom masturbacije svejedno dođe do ejakulacije, nemojte je pokušati zaustaviti.

Masturbacija prije seksa

Da biste bili izdržljiviji tokom seksa i izdržali duže, prije spolnog odnosa možete pokušati s masturbacijom. Orgazam si poklonite još prije nego što se poseksate sa svojim partnericom. Na taj će način seksanje biti vaša ‘druga runda’, za čije će vam dovođenje do kraja trebati malo više vremena za postizanje orgazma, jer već ćete biti pomalo spolno zadovoljeni.

Uostalom, tokom seksa se možete poslužiti prstima i jezikom s kojima ćete, kada osjetite da ste previše uzbuđeni za nastavak, barem na neko vrijeme zamijeniti svoj penis. Kada osjetite da se i vaša partnerica nalazi blizu svog vrhunca, više nemate što čekati, utjerajte joj ga i svršite zajedno, savjetuje Intimate Medicine.

(VisokoIN)