Izvršni odbor Dinama: Jakirović i njegov stručni štab imaju punu potporu

Dinamo se oglasio oko sjednice Izvršnog odbora.

Izvršni odbor “modrih” održan je danas u Zagrebu, a razmatrane su tri tačke dnevnog reda.Ona najvažnija ticala se trenera Sergeja Jakirovića i njegovog ostanka na klupi hrvatskog giganta.

Na sjednici su doneseni sljedeći zaključci:

1. Izvršni odbor raspravljao je o prijedlogu novog Statuta kojeg je izradila radna grupa, a o kojem su članovi IO davali svoja mišljenja i sugestije. Odlučeno je da će članovi IO u sljedećih nekoliko tjedana usuglasiti konačni tekst Statuta koji će biti upućen na prihvaćanje Skupštini. Jednoglasno je odlučeno da će konačni tekst Statuta biti pripremljen u skladu sa smjernicama radne skupine u smjeru modernijeg Statuta otvorenog prema participaciji članstva u tijelima kluba.

2. Jednoglasno je dana potpora treneru i stožeru prve momčadi kao i Upravi kluba po pitanju ciljeva sportskih rezultata koji i dalje ostaju isti: osvajanje domaćeg prvenstva, osvajanje Kupa i prolazak skupine europskih natjecanja.

3. Izvršni odbor raspravljao je i o radu Nogometne škole koja u zadnje vrijeme bilježi dobre rezultate i IO također izražava zadovoljstvo radom iste radi značaja iste za naš klub”, poručio je Dinamo na službenoj stranici.