KK “Visoko”: VELIKO HVALA REUFU AŽDAHIĆU I NJEGOVOJ EKIPI !

Reuf Aždahić, Visočanin sa “holandskom adresom” do sada je bezbroj puta pomagao visočke i bh. sportske klubove, škole, udruženja i slično. Zaista je teško naći riječi kojima bi se moglo na najbolji način zahvaliti njemu i ekipi oko njega koja se bavi ovim humanim akcijama.

Prilikom saznanja da je u Visokom ponovo aktiviran KK “Visoko” te da također aktivno radi i KK “Big” koji okuplja mlade košarkaše, Reuf Aždahić je poslao određenu pomoć koja će biti od velike koristi za visočke košarkaše. Naime, donirani su trening dresovi za ova dva kluba, zatim jedna kompletna nova garnitura dresova za KK “Visoko” te određena količina druge košarkaške opreme koju će ovi klubovi moći koristiti.

“Nije ovo prvi put da nam gospodin Aždahić pomaže i donira zaista vrijedne stvari. Mnogo smo zahvalni njemu i ostalim ljudima i sponzorima koji rade sa njim, i koji nas svake godine iznenade svojom humanošću i pomoći. Nadam se da ćemo se i mi njima moći odužiti u narednom periodu, ako ništa, onda jednom prijateljskom utakmicom kao prije par godina, kada prođe ova nesretna pandemija”, istakli su iz KK “Visoko” i KK “Big” iz Visokog.

https://www.facebook.com/KKVisoko/posts/141847444331165?__cft__[0]=AZXJOceVDYZeOG4NwkcCp_tHGe71kK9trNElpMdOVWVfQn5x00EK9ldnW7E8aI7viLAAgyEOq8KKiUzhT-7SfH-80p1TVKcBN5kCxo0OUeKUDUbc6mHtkq_6OytgcJjmRpIw8Dz4TV4nsqviT4QCNKmoNH_wQE7qw69YF5ChpJKDxH5wTEuvXnmhCXrgyvp_-XgNfHKsCYe4IYNNzAdfAQJ1&__tn__=%2CO%2CP-R