Maca Diskrecije: Moja majka laže, nisam bila s Acom Lukasom

Urednik televizije “Happy” na kojoj se prikazuje kontorverzni reality “Parovi” u četvrtak je stigao u kuću kako bi sudionicima showa postavio neka od intimnih pitanja.

Dan nakon što je majka Mace Diskrecije, koja se trenutno takmiči u ovom realityju, izjavila kako je srbijanski pjevač Aca Lukas ponudio novac njenoj kćeri za seks i obećao karijeru, sama bosanska starleta je komentirala te izjave.

– Moja majka laže. Išla sam na njegove nastupe i fotografirala se s njim, ali nikad nisam bila s njim. To su laži – odgovorila je Maca na pitanje Milomiru Mariću, glavnom uredniku “Happy” televizije. Prvi put je progovorila o svom teškom životu.

– Oca nisam nikad upoznala. Imala sam jednu njegovu fotografiju još dok sam bila mala, ali poderala sam je tako da se uopće ne sjećam njegovog lika. On sad ima drugu ženu i dvoje djece. Nikad ga nisam tražila, ali nije ni on mene – pričala je Maca kroz suze.

Sve je zanimalo i čime se bavi njena majka.

– Moja majka je bolesna još od rata. Baka me odgajala. Pjevam svaki vikend da bi joj kupila lijekove, platila struju i omogućila nam da imamo nešto za pojesti – rekla je.

Vezani članci

Pogledajte šta je Maca radila s bananom?

Visokoin.com