“Milka” dolazi po ljubičasto tele

Srbija, tačnije selo Jezdine kod Čačka, postalo je centar nevjerovatne priče. Kao u reklami za čokoladu ‘Milka’, otelilo se ljubičasto tele i čitav svijet je odmah čuo za ovaj fascinantni slučaj.

Čak su i u kompaniji najpopularnije čokolade na svijetu „Milka“ najavili dolazak u domaćinstvo porodice Glavonjić. Naime, voljeli bi da se svojim očima uvjere u ovo čudo, a možda i da organizuju kupovinu teleta u prepoznatljivoj boji reklamnih kampanja, piše Kurir.

‘Danas dolaze iz kompanije da ga vide. Nisu rekli da hoće da ga kupe, ali pravo da vam kažem, ni ja nisam razmišljao da li ću ga prodavati. Ali, ako ipak budem riješio da ga prodam, neće vrijediti kao obično tele. Otkada se otelilo, štala je uvijek puna ljudi, koji ga u nevjerici posmatraju’, oduševljeno priča za Aleksandar Glavonjić (24), vlasnik nesvakidašnjeg bića.

Po njegovim riječima, krava Đurđa, crno-sive boje, koju je nabavio u Novoj Varoši, otelila se 28. decembra rano ujutru, a dosad je na svijet donijela pet „normalnih“ telića.

‘Bio sam začuđen kad sam ga prvi put vidio. Mislio sam da će mu se blijedoljubičasta boja u međuvremenu promijeniti, ali pošto nije, riješio sam da ga izreklamiram. Sada je u dobrom stanju, svakodnevno napreduje, a možda i donosi sreću, kao u reklami. Vidjet ćemo!’, ne krije svoje zadovoljstvo mještanin sela s planine Jelice, jedinog mjesta na svijetu u kome mašta postaje stvarnost.

(VisokoIN)