Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Na 38.sjednici Gradskog vijeća Visoko diskutujući na temu izvještaja o radu RTV Visoko i ekologiji gradonačelnik Visokog Mirza Ganić (ne)svjesno je obznanio da će ponovo biti kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima.

– Mi već ulazimo u političku kampanju. To se već osjeti i po medijima i po izjavama zvaničnika, političara i svih ostalih, a posebno po neargumentovanim napadima na mene. I eto dragi sugrađani da znate, sve što sam valjao tri i pol godine sad će u ovih pet, šest mjeseci iz njihove perspektive biti svega. Ali iznijet ćemo se mi i s tim. Što je istina tu je, što nije imaju načini i mehanizmi da se borimo protiv takvih.

Interesantno, ja kada objavljujem javno slike i informacije na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama, objavljujem i sve vas iz drugih političkih opcija. Vi kada objavljujete ne ubacite i mene. I nemojte me pogrešno razumjeti, ako narod smatra da ja ne valjam: Vidite sad hrabrosti, javno vam kažem – nemojte glasati za mene! U suprotnom, podržite i radit ćemo iskreno i pošteno kao što smo radili i do danas. – rekao je Ganić.

Na lokalnim izborima 2020.godine Mirza Ganić je kao kandidat SDA za gradonačelnika osvojio 10.501 glas.

Vezani članci

Gradonačelnik Mirza Ganić: Investiramo u razvoj infrastrukture u našem Visokom

Visokoin.com

Obilježena godišnjica pogibije komandanta Tufe Buze i saboraca Amira Bajraktarevića i Safeta Subaše

Visokoin.com

Gradonačelnik Ganić: Posvećenost projektima za bolju infrastrukturu

Visokoin.com

CIK BiH: Objavljen Javni konkurs za predsjednike i zamjenike biračkog odbora

Visokoin.com

Mirza Ganić: Gradimo dječije igralište u Mulićima

Visokoin.com

CIK odgovorio: Ko ima pravo na biračke odbore?

Visokoin.com