Mirza Ganić: Visoko je predivni grad s velikim potencijalom!

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić i predsjedavajući Gradskog vijeća Nikola Pekić u okviru radne posjete Gradu Sakarya u Turskoj sastali su se sa gradonačelnikom Ekremom Yüceom. U kabinetu gradonačelnika upriličen je prijem, gdje je potpisan i sporazum o bratimljenju. A kako prenose turski mediji nakon sastanka gradonačelnik Ganić je u svojoj izjavi posebno istakao:

“Pozivam Vas u našu domovinu, Bosnu i Hercegovinu, u naše Visoko. Pozivam vas da investirate u naš grad, da uspostavite poslovne kontakte i veze za buduće poslove i realizaciju novih planova” – kazao je gradonačelnik Ganić dajući izjavu za turske medije.

Tokom posjete Gradu Sakarya delegacija iz Visokog posjetila je PSS fabriku, Staklenički centar izvrsnosti, Kromel fabriku, Peymak fabriku, Adapazarı Bosna Hersek Kültürni centar, srednju školu Şehit Yılmaz Ercan İmam Hatip Lisesi i Bosnalı Hacı Mehmet Çalışkan džamiju.

Vezani članci

Gradonačelnik Mirza Ganić: Obaveza svih nas je sa našom djecom posjetiti Srebrenicu

Visokoin.com

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika, a Esad Semić nosilac liste za Gradsko vijeće

Visokoin.com

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Visokoin.com

GRADSKI ODBOR NARODA I PRAVDE VISOKO UKAZUJE NA PREVARE I LAŽI GRADONAČELNIKA MIRZE GANIĆA

Visokoin.com

Otvoreno pismo stanovnika u Naselju Luke: Kako Upraviteljstvo na grbači etažnih vlasnika stanova živi i skupljaju “harač”

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com