Muškarci s kojima ne bi trebali izlaziti

Muškarci s problematičnim osobnostima u život vam mogu donijeti samo velike probleme. Stručnjaci kažu da ih ne možete spasiti uprkos svojoj velikoj želji.

Je li vam dosadilo stalno da vi budete ta strana u vezi koja uvijek rješava sve probleme? Smeta li vam što je njegova majka uvijek važnija od vas? Je li vam već dosta njegovog mračnog raspoloženja? Vrijeme je da napravite promjene u svom ljubavnom životu i da se prestanete zavaravati da će se on promijeniti, piše Foxnews te navodi s kojim tipovima muškaraca ove godine ne biste trebali izlaziti.

Tajanstveni vuk samotnjak

On sjedi sam na kraju šanka i promatra vas suptilno… Djeluje kao vuk samotnjak obavijen velom misterije. Da, ima nešto privlačno u tome, ali, kako analiziraju stručnjaci, riječ je o tipu osobnosti koja koketira s očajem i poruka je zapravo da želi da ga žena spasi. No, niko ne može spasiti nekoga drugog. Svako je odgovoran za sebe. Imajte to na umu kada ga poželite zagrliti, iscijeliti i stvoriti mu novi život. Mogli biste vi završiti promijenjeni, i to ne nabolje.

Simpatični komičar

Za razliku od tajanstvenog muškarca, on je srce svake zabave. Šale sipa kao iz rukava, nasmijava vas, glasan je i naizgled pršti energijom. No, kada biste ga vidjeli u njegova četiri zida, uočili biste da svom tom galamom zapravo skriva brojne rane iz prošlosti. Izbjegavanje problema može biti opasno, a vaš trud da mu pomognete – uzaludan. Umjesto smijeha kojemu ste se nadali kad ste ga upoznali, mogli biste lako završiti u suzama.

Biznismen u nastanku

Njega ćete zapaziti najprije po izgledu – odijelo ili vestica kakvu nose poslovnjaci kad nisu na poslu. Nema toga što on ne zna, britak je, njegovan i atraktivan – poželjan ženik. Ali, oprez! Obratite pozornost na teme o kojima najčešće govori. Je li to novac? Njima je to omiljena tema, a u nekoj vašoj zajedničkoj budućnosti to bi također mogao biti i kamen spoticanja. Zašto? Njemu je novac na prvome mjestu, a ne vi. Vi dođete nešto kao ukras. Želite li to biti?!

Ljenjivac

Ljenjivac je potpuna suprotnost biznismenu, ali svejedno vam može vam uzrokovati mnogo problema u životu. On dane provodi na kauču pred TV-om ili u najboljem slučaju pred računarom. Ne radi jer je kriv cijeli sistem i svi oko njega, samo je on uvijek u pravu. Fizičke aktivnosti svode mu se tek na pivo u lokalnoj birtiji. Ma kako dobro izgledao, on vam neće pružiti vezu i život kako želite. Vi ćete stalno vuči i na kraju ćete se umoriti. Što god vi učinili, on se neće trgnuti. Taj će teret morati sam prevaliti preko svojih leđa.

Žalopojka

Možda on ima najsavršenije tijelo koje ste ikada vidjeli, ali što to vrijedi ako će vam stalno kukati zbog nečega. To je onaj tip muškarca kojemu uvijek nešto smeta i koji nikada ni s čim nije zadovoljan. Pivo je prehladno ili pretoplo, na savršenoj plaži bockaju ga kamenčići, a na savršenoj večeri smeta mu naslon od stolice. Možda zvuči ružno, ali vrlo je vjerovatno da je tako fokusiran i na vaše nedostatke. Možda vam je to simpatično na početku, ali s vremenom će vam sve te žalopojke početi jako ići na živce.

Mamin sin

Ovu kategoriju uglavnom poznaju sve žene. Najkraće rečeno, njegova mama zna sve najbolje, ona najbolje kuha i ništa što kažete ili napravite ne može biti bolje od onoga što čini i govori njegova mama. Ako primijetite da često spominje svoju mamu, da joj dopušta beskrajne manipulacije i ako stavlja nju ispred vas, otiđite! Možda ga taj vaš čin malo protrese, pa presloži prioritete. Ako ne, svejedno ste napravile dobru odluku jer nije lako živjeti u sjeni druge žene – njegove mame.

(VisokoIN)