Nadolazeća jesen bit će najsretnija za ova tri znaka

Kalendarska jesen je pred vratima. Stigle su nam niže temperature i obilne kiše, a mnoge je već dočekao porast obaveza i novih zaduženja. Nekima će to teško pasti, no za ova će tri znaka nadolazeća jesen biti sjajna jer će im donijeti ostvarenje mnogih želja:

Ribe
Kada krajem listopada Jupiter uđe u njihov znak, to će označiti razdoblje velike sreće. Sve do kraja godine očekuju ih sjajne okolnosti na poslovnom i financijskom planu, dok će im studeni donijeti ispunjenje u intimnom životu. Ako nemaju nekog posebnog u svom životu, to će se promijeniti. Ovo je izvrsno vrijeme za učenje, studiranje, stjecanje novih vještina, ali i za putovanja i nova iskustva.

Škorpion
Nadolazeća jesen donijet će im olakšanje. Primijetit će da se nakupljeni problemi polako rješavaju, a da se oni osjećaju zadovoljnije i spokojnije. Prestat će se opterećivati sitnicama, a hrabrost i optimizam omogućit će im da dožive uspjeh u svemu čega se prihvate. Studeni samcima donosi priliku da se zaljube, dok će parovi učvrstiti vezu, a prosinac je sjajan za nove poslovne pothvate.

Jarac
U zadnje su se vrijeme iscrpili, no na pomolu su promjene. Iako će i dalje imati mnogo obaveza, bolje će se s time nositi. Kraj listopada donosi im olakšanje i priliku da promijene ono čime nisu zadovoljni. Mnogi će osjetiti da je vrijeme za idući korak u karijeri ili obrazovanju. Osjećat će se bolje i s više optimizma planirati budućnost, a u prosincu ih očekuje financijska dobit ili nova ljubav.