Natali Dizdar objavila novi singl “Mjesto za jedno”

Hrvatska pop pjevačica Natali Dizdar objavila je novi singl “Mjesto za jedno”. Ovo je svojevrsni nastavak velikog hita “Grijeh” iz radionice Dine Šarana koji je njen dugogodišnji saradnik i autor velikih hitova kao što su “Stranac”, “Ne pitaj” i “Mjesto za dvoje”.

Sjajna muzičarka, miljenica radijskog etera, novim singlom najavljuje svoj treći studijski album te u pratnji muzičara i dugogodišnjih saradnika prvi put će održati koncert 9. decembra s početkom u 22 sata u Tvornici kulture u Zagrebu.

Iznimnim talentom, a sada već i velikim iskustvom, predstavit će svoj odabrani program, premijerno izvesti novi single “Mjesto za jedno” i objediniti svojih proteklih 13 godina muzičke karijere.

Dugogodišnju karijeru obilježila su dva studijska albuma, ZKM live CD/DVD, te značajne saradnje i veliki hitovi poput: “Ne daj”, “Zamijenit ću te gorim”, “Stop”, “Gazio si me”, “Grijeh”, “Stranac”, uključujući i zadnja dva sjajna singla “Iluzionist” i “Ne reci zauvijek”, autorska uratka same Natali Dizdar i Vladimira Mirčete, a koja će se naći na novom, trećem studijskom albumu.