NEMA SREĆE U LJUBAVI Zašto je Ibro Bublin još uvijek sam? Pjevač priznao da ima JEDAN USLOV za djevojke

Iako važi za jednog od najpoželjnijih pjevača,pobjednik “Zvezda Granda” Ibro Bublin po svemu sudeći nema sreće u ljubavi.

Do sada se samo nagađalo da li ima djevojku, a on do sada javno nikada nije predstavio svoju izabranicu. Kako je za Grand rekao, to će učiniti onog momenta kada se u njegovom životu pojavi ona prava.

Ne krije da i on, kao i njegove kolege dobija razne poruke na društvenim mrežama, a dogodilo se da i jednu djevojku upozna baš na taj način.

-Upoznao sam neke i preko mreža, ne mogu da se pohvalim da je to baš često, rijetkost je, ali jesam. Ne mogu da kažem da se to završilo slavno, ali na nekoj sredini. Ja nisam imao mnogo partnera u svom životu, ali ono što sam imao, i dalje sam u dobrim odnosima. Ne znam da li može na prste jedne ruke nabroje, neko sam ko kad zavoli to bude onako kako treba – kazao je on nedavno.

Ibru i na nastupima prilaze djevojke sa raznim ponudama, a on je otkrio kako se snalazi u takvim situacijama.

-Prilaze mi lude djevojke, kada kažem lude mislim na to da su lude u pozitivnom smislu jer ja napravim takvu atmosferu. Možda djelujem kao da sam statičan dečko, ali sa druge strane imam i volim energične nastupe – rekao je Ibro za Grand.

Kada je riječ o djevojci koju on traži, ima jedan poseban kriterijum, a to je da ta djevojka potpuno razumije posao kojim se bavi.

–Ja sam uvijek zaljubljen. Meni nije teško da budem u vezi kada imam djevojku pored sebe koja razume moj posao. Dovoljno je da mi kaže idi srećo radi, dođi na vrijeme i donesi pare. Nisam imao mnogo ljubomorne djevojke, ako te ta osoba voli mora da ima makar malo razumijevanja – istakao je mladi pjevač.