Netflixov film podijelio je kritičare i publiku: Jednima je katastrofa, drugima urnebesan

Na Netflix je stigao novi film pod nazivom ‘Old Dads’ koji je od samog početka izazvao različita mišljenja kod kritičara, ali i publike. Riječ je o filmu kojeg je režirao američki glumac i komičar Bill Burr, a koji je, uz Bobbyja Cannavalea i Bokeema Woodbinea, glavna zvijezda ove komedije

Urnebesna komedija ‘Old Dads’ u kratkom je roku podijelila kritičare i publiku i to u omjeru koji je sve iznenadio. Na Rotten Tomatoesu kritičari su joj dali tek 17 posto pozitivnih ocjena, dok ga je publika nagradila sa čak 90 posto.

Riječ je o filmu koji prati tri oca u kasnim srednjim godinama koji se ne znaju nositi s modernim svijetom. Glavna zvijezda je američki komičar i glumac Bill Burr, koji je film i režirao po scenariju kojeg je napisao s Benom Tishlerom, a uz njega tu su Bobby Cannavale i Bokeem Woodbine.

Gledatelji ne kriju oduševljenje glumačkom ekipom kao i radnjom, pa je jedan tako proglaso ‘Old Dads’ ‘najboljim filmom kojeg je vidio u 15 godina’, a drugi je rekao: ‘Bilo je tako smiješno da sam doslovno pao sa stolca dok sam se smijao.’

No, kritičari se, kako smo već rekli, ne slažu s njjima. Jedan kritičar mu je tako dao tek pola, od mogućih pet zvjezdica, rekavši kako je film ‘kao da slušate neobuzdano lupetanje čovjeka uvjerenog da su svi na njegovoj strani, a zapravo su ga ostavili prije mnogo godina’.

Naravno da ovaj nesrazmjer u mišljenjima kritičara i publike nije ništa novo, no ovako velika razlika ipak nikome nije jasna.