Nives Celzijus: Suprug mi je rekao da mi veća guza nije potrebna

Nakon što je objavila dvije knjige, Nives Celzijus je za InMagazin otkrila da planira objaviti i treću, no ne tako skoro jer kako kaže, za pripremu knjige joj treba i do tri godine, a ovu piše tek sedam mjeseci.

‘Bit će i pjesama i spotova. Nekako sam više koncentrirana na karijeru van Hrvatske, ali biti će nešto i za balkanske fanove’, kaže Nives.

No, kako Nives i suprug Dino podnose čestu razdvojenost? ‘Dobro podnosimo razdvojenost, sada smo zajedno pa je dobro. No, snalazimo se, nije to ni loše, malo se odmaknuti, prodisati i onda kad se vrati, kad se napokon vidimo onda se javi opet ona prava strast’, kaže Nives za InMagazin.

Nedavno je Nives otkrila svoju veliku želju da poveća svoju stražnjicu, a uzor joj je starleta Kim Kardashian poznata po bujnim oblinama. No, Nives je planove za povećavanjem stražnjice pomrsio suprug Dino Drpić. ‘Volim velike stražnjice, to mi je privlačno. Dino mi je rekao da nema potrebe da radim na povećanju stražnjice jer ionako već imam pozamašnu guzu’, rekla je Nives za Exkluziv tabloid.

(VisokoIN)