Novi singl Mileta Kekina: “Ratnik svjetla” je urnebesna trominutna crna komedija

Stigao je pravi “Ratnik svjetla” u liku i djelu Mile Kekina. Drugi je to singl s nadolazećeg Kekinovog albuma kojim najavljuje povratak žestokom zvuku i otrovnoj angažiranoj lirici.

“‘Ratnik svjetla’ je stigao da ti za smiješnu cijenu od jednog klika podari rendgen oči kojima ćeš raskrinkati tajne centre moći, jer zašto bi ti bio pijun, samo jedan od milijun kad možeš biti Ratnik svjetla i Božja metla”, kaže Mile.

Ova urnebesna trominutna crna komedija u režiji maestra Filca pokazuje Ratnika svjetla u punom radnom zanosu.

“‘Ratnik svjetla’ će dokazati da sve činjenice mogu biti alternativne dok su laži uvijek profitabilne. U vremenima kada algoritmi, ali i mediji isti prostor daju šarlatenima i stručnjacima, svatko može biti svašta, granica je samo mašta”, zaključuje Kekin.

Novi album koji Kekin sprema pojavit će se na proljeće ove godine kada Mile kreće na turneju sa svojim novim peteročlanim bendom. Najavljuje opsežan repertoar koji će uključivati pjesme iz svih perioda njegove tridesetogodišnje karijere. Oficijalni video spot za novi singl izlazi desetog marta, a do tada je pjesmu moguće poslušati na svim digitalnim servisima.