Obavijest o odvozu komunalnog otpada za vrijeme praznika Ramazanskog bajrama

Povodom predstojećeg praznika Ramazanskog bajrama JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko obavještava korisnike komunalnih usluga u Gradu Visoko, da je srijeda – 10.04.2024. g neradni dan u svim službama, te da će odvoz komunalnog otpada planiran za navedeni dan biti prebačen za realizaciju u subotu – 13.04.2024. g.

Molimo sve korisnike koji po redovnom rasporedu imaju odvoz komunalnog otpada u srijedu, da svoje posude sa komunalnim otpadom pripreme za odvoz u subotu ujutro.

U Tehničkom sektoru koji se nalazi na adresi Sarajevska br. 6, navedenog dana u Službi za poslove vodovoda i kanalizacije realizaciju aktivnosti preuzet će dežurni tim, te u slučaju kvara isti ćete moći prijaviti na broj telefona: 061/780-691 – Faruk Kurspahić.

Također, obavještavamo korisnike da je drugi dan Ramazanskog bajrama četvrtak – 11.04.2024.g radni dan u svim službama, te će odvoz komunalnog otpada uredno biti odvezen prema rasporedu za taj dan.

Raspored odvoza komunalnog otpada za svaki dan možete pogledati na našoj web stranici (http//www.jkpvisoko.ba/) i našoj Facebook stranici (JKP Visoko).

Zahvaljujemo se korisnicima komunalnih usluga u Gradu Visoko na ukazanom povjerenju!

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko