Održan sastanak sa predstavnicima Sportskog saveza, izbor najboljih sportista planiran za 25.februar

Gradonačelnik Mirza Ganić je održao sastanak sa predstavnicima Sportskog saveza Grada Visoko na kojem je predstavljen Plana rada za 2022.godinu, ali i utvrđen datum Izbora sportiste Grada Visoko za 2021.godinu.

Što se tiče plana aktivnosti Sportskog saveza u ovoj godini u njemu su se našle ukupno četiri aktivnosti i to Izbor sportiste Grada Visoko za 2021.godinu, edukacija za sportske kolektive iz oblasti apliciranja na projekte i javne pozive, kao i Sajam sporta u sklopu manifestacije „Visočko ljeto“ i izdavanje Biltena sa postignutim rezultatima, koji bi trebao da izlazi kvartalno.

Pored ovih aktivnosti, u saradnji sa RTV Visoko, bit će nastavljeno predstavljanje visočkih sportskih kolektiva u programu televizije.

Na sastanku je utvrđen i datum održavanja manifestacije Izbor sportiste Grada Visoko za 2021.godinu, a izbor će biti održan u petak 25.februara sa početkom od 18:00 sati.

Predstavnici Saveza su izrazili zahvalnost gradonačelniku Ganiću na dosadašnjem radu, a kako su naglasili, u proteklih nešto više od godinu dana vidljivi su ogromni pomaci, kako u organizacionom smislu, tako i u rezultatima visočkih sportskih kolektiva, koji imaju značajnu podršku gradonačelnika i Gradske uprave.

Vezani članci

Nermin Alimanović, prvi Rom iz Visokog koji je obavio hadž u posljednjih 60 godina

VISOKOIN.COM

VISOKO: Pertačani očistili ribarsku plažu na rijeci Fojnici

VISOKOIN.COM

Danas sunčano vrijeme, temperature i do 32 stepena

VISOKOIN.COM

Svečana promocija maturanata Franjevačke klasične gimnazije

VISOKOIN.COM

Pune ruke posla za Tužilaštvo ZDK / U porodičnoj kući u Visokom psihički i fizički zlostavljao oca, majku i sestru

VISOKOIN.COM

Belmin Zukan: Visokom je potrebno kulturom i sportom bogato ljeto!!

VISOKOIN.COM