Održan sastanak sa predstavnicima Sportskog saveza, izbor najboljih sportista planiran za 25.februar

Gradonačelnik Mirza Ganić je održao sastanak sa predstavnicima Sportskog saveza Grada Visoko na kojem je predstavljen Plana rada za 2022.godinu, ali i utvrđen datum Izbora sportiste Grada Visoko za 2021.godinu.

Što se tiče plana aktivnosti Sportskog saveza u ovoj godini u njemu su se našle ukupno četiri aktivnosti i to Izbor sportiste Grada Visoko za 2021.godinu, edukacija za sportske kolektive iz oblasti apliciranja na projekte i javne pozive, kao i Sajam sporta u sklopu manifestacije „Visočko ljeto“ i izdavanje Biltena sa postignutim rezultatima, koji bi trebao da izlazi kvartalno.

Pored ovih aktivnosti, u saradnji sa RTV Visoko, bit će nastavljeno predstavljanje visočkih sportskih kolektiva u programu televizije.

Na sastanku je utvrđen i datum održavanja manifestacije Izbor sportiste Grada Visoko za 2021.godinu, a izbor će biti održan u petak 25.februara sa početkom od 18:00 sati.

Predstavnici Saveza su izrazili zahvalnost gradonačelniku Ganiću na dosadašnjem radu, a kako su naglasili, u proteklih nešto više od godinu dana vidljivi su ogromni pomaci, kako u organizacionom smislu, tako i u rezultatima visočkih sportskih kolektiva, koji imaju značajnu podršku gradonačelnika i Gradske uprave.

Vezani članci

Svečana akademija povodom 20 godina KRG “Visoko”

Visokoin.com

Grad Visoko odobrio organizacijama civilnog društva i nevladinim organizacijama 115.000KM

Visokoin.com

Vlada ZDK finansira dva programa fokusirana na smanjenje nezaposlenosti

Visokoin.com

Asocijacija arhitekata u BiH podržala inicijativu za zatvaranje ulice Čaršijske u Visokom

Visokoin.com

Pronađen turista koji se izgubio na lokalitetu piramide Sunca

Visokoin.com

Visoko: U Hramu sv. Prokopija obilježen Veliki petak

Visokoin.com