Ovako ćete stanjiti struk, a zadržati veličinu poprsja

Želite li smršati, to možda i ne znači da želite ‘smanjiti’ sve dijelove tijela. Evo kako ćete smanjiti struk, a ostaviti raskošno poprsje.

Korak 1

Smanjite unos kalorija kako biste postigli smanjenje težine. No, budite oprezni, ne biste trebali drastično smanjiti unos kalorija jer vam je cilj smanjiti masno tkivo i zadržati elastičnost kože. Utvrdite koliki vam je dnevni unos kalorija i smanjite ga za 250. Dnevni unos kalorija utvrdit ćete tako da pet dana za redom računate koliko ste kalorija unijeli, zbrojite sve i podijelite s pet.

Korak 2

Temeljite svoju prehranu na hranjivim tvarima i jedite svakih nekoliko sati. Izaberite voće, povrće, sjemenke, orašasto voće, nemasno meso, mliječne proizvode s malo masnoće i cjelovite žitarice jer su to namirnice koje sadrže kvalitetne kalorije i hranjive tvari. Jedite svaka dva do tri sata. Neka doručak bude prva stvar kojom ćete započeti dan, a dnevni obroci neka ne budu obilni. To će stabilizirati ​​apetit i zadržati visoku razinu energije. Zdjela zobenih pahuljica s bobičastim voćem i nemasnim mlijekom, salata od rajčice i narezanih purećih prsa, pečeni losos s brokulom i smeđa riža neke su od opcija koje trebate unijeti u dnevnu prehranu.

Korak 3

Umjesto sokova i napitaka pijte vodu. Izbacite sve tekućine koje sadrže kalorije jer će usporiti proces topljenja sala oko struka. Voda osim što ne sadrži kalorije, dat će vam i osjećaj sitosti popijete li je prije jela. Ukoliko ipak želite neki okus možete u vodu dodati kriške limuna ili krastavca.

Korak 4

Pokušajte vježbati najmanje tri dana u sedmici. Najbolje vježbe za skidanje sala oko trbuha su trčanje, plivanje, vožnja biciklom, penjanje stubama ili preskakanje užeta. Počnite petominutnim laganim zagrijavanjem. Potom izmjenjujte jačinu intenziteta vježbi, a svaki ciklus neka traje od 30 do 45 minuta. Završite s laganim vježabama opuštanja.

Korak 5

Izvodite vježbe za jačanje prsnih mišića kako biste podigli grudi. Koristite teže utege kako biste maksimalizirali angažman mišića i vježbe radite u različitim pozama. Iskoristite sprave koje ima svaka bolja teretana.

Korak 6

Zategnite trbuh. Fokusirajte se i na gornje i na donje trbušne mišiće kako biste popravili cjelokupan dojam. Zategnutim mišićima stvorit ćete dojam tanjeg struka i mršavijeg trbuha. Lezite na pod i podižite koljena prema prsima. Potom uzmite loptu, legnite i podižite gornji dio tijela prema naprijed te u jednu, pa u drugu stranu. Lopta će vam dati stabilnost da održite ravnotežu. Napravite tri do četiri serije od po 15-20 ponavljanja. Trbušnjake radite tri do četiri puta sedmično.

(VisokoIN)

Vezani članci

Nutricionistica: Pet razloga zašto biste trebali jesti kupine

VISOKOIN.COM

Zašto smo svi postali tako zaboravni

VISOKOIN.COM

Pet osoba se zarazilo koronavirusom u Visokom

VISOKOIN.COM

Tri pravila za svakodnevnu njegu

VISOKOIN.COM

Kuhinja ima najviše bakterija, evo kako temeljito očistiti ključne stvari

VISOKOIN.COM

Pušači u kasnijim godinama krhkiji od vršnjaka

VISOKOIN.COM