Ovim znakovima prijeti prekid već prije Nove godine

Zabavljanje u vrijeme blagdana, koje se smatra jednim od najljepših razdoblja u godini, može biti vrlo komplicirano, osobito zbog usklađivanja vremena koje se provodi s partnerom i vremena koje treba odvojiti za prijatelje i obitelj.

Ove bi godine zbog toga blagdani mogli biti pogubni za veze sljedeća tri horoskopska znaka.

Vaga

Vage su poznate po tome što vole biti u velikoj grupi ljudi, osobito za vrijeme blagdana. Iako uživaju biti u vezi, u ovo doba godine mogu poželjeti provesti više vremena s prijateljima i obitelji. Ako i njihov partner voli zabave i okupljanja, dobro će se provesti, ali ako je više sklon druženju udvoje, može nastati ozbiljan problem.

Strijelac

Iako su strastveni i inovativni partneri, vatreni Strijelci ne mogu se lako posvetiti jednoj stvari ili se držati plana. Iako mogu biti oduševljeni putovanjem u posljednjem trenutku ili cjelovečernjim plesom, tijekom blagdana vjerojatno neće biti toliko raspoloženi za upoznavanje vaše obitelji ili odlazak na tulum vaših prijatelja. Čak će im možda odgovarati i da tijekom blagdana budete razdvojeni. Ipak, ako vide da partner ne očekuje previše od njih, može se dogoditi i da iziđu ususret željama i upoznaju obitelj i prijatelje svoje druge polovice.

Rak

Majka zodijaka, vodeni znak Rak, jako voli svoju obitelj, brigu o voljenima i udoban kućni život. Rakovi stavljaju ljude koje vole ispred svega. Ipak, blagdani mogu biti jako stresno razdoblje za njih, osobito ako smatraju da njihov partner nije toliko privržen drugim ljudima do kojih im je stalo. To je razlog zbog kojeg se Rak može odlučiti za prekid veze – nakon mnogo suza i beskrajnih razgovora, naravno – jer on ne voli dijeliti ljude do kojih mu je stalo.

*Horoskopske savjete i objave ne treba shvaćati previše ozbiljno, objavljeni su u svrhu razonode.