Porodica preminule Kike Đukić se oglasila i pokazala nalaz obdukcije – za sve imaju jednu molbu

Zbog brojnih špekulacija o smrti mlade influenserke Kristine Kike Đukić, njena porodica odlučila je da se oglasi saopćenjem, ali i da priloži nalaze obdukcije.

Saopćenje prenosimo u cijelosti.

– Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promijenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i “neprijatelje” da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti.

U izvještaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti NEPOZNAT (šifra c1156-21). Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 mjeseca, tako da prije toga nećemo imati informacije o tome šta se tačno desilo.

Time što nagađate i pričate o tome da se Kika ubila doveli ste do toga da mi ne možemo da sahranimo naše dijete i sestru jer pop ne želi da održi opelo zbog informacija koje se šire u medijima.

Uz ovaj izvještaj koji dostavljamo vama, patrijaršija će odobriti opelo, ali nažalost, molba se šalje poštanskim pismom i neće stići na vrijeme, odnosno do termina sahrane koji je u utorak u 13 sati.

Ovim povodom molimo sve ljude, medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oprostimo od nje i sahranimo je prema običajima Srpske pravoslavne crkve – navodi porodica Đukić u saopćenju.