Potukli se Al'Dino i Arduana, intervenisala i policija!

Prava drama odvijala se sinoć oko 18 sati u sarajevskom naselju Velešići. Bračni par Arduana i Al'Dino Kurić sastali su se kako bi pjevač supruzi doveo njihove sinove.

Bračni par Arduana i Al’ Dino Kurić sastali su se da bi pjevač supruzi doveo njihove sinove. Naime, ovu TV voditeljicu pjevač je početkom oktobra u medijima optužio za bračno nevjerstvo i već izvjesno vrijeme njih dvoje žive razdvojeno.

Uplakana djeca

Međutim, situacija je vrlo brzo eskalirala, došlo je do verbalnog, a potom i, kako kažu svjedoci, fizičkog sukoba supružnika.

Vrlo brzo intervenirala je i policija, aprolaznicima se ledila krv u žilama od plača dvoje maloljetne djece koja su prisustvovala žestokoj svađi njihovih roditelja.

Kako nam je ispričala Arduana kada smo došli na lice mjesta, ona je uzela mlađeg sina, a kada je pokušala iz automobila izvesti starijeg, Al’ Dino je pokrenuo vozilo i nastala je prava drama.

Arduana se uspaničila želeći doći do djeteta, vikala je, pokušavala supruga urazumit…

Očevici tvrde da pri tome nije birala sredstva te da je u očaju i fizički nasrnula na Al Dina.

Zbunkena i rasplakana djeca trčala su od majke do oca…Nije im bilo jasno šta se dešava, zbog čega se roditelji svađaju.

Bura se nakratko stišala dolaskom policije koju su, kako su nam rekli oboje pozvali,

Došao i otac

. Pljunuo si me zar još nešto treba? Šta to radiš? Vidiš da djeca plaču. Nisi me dirao jer ne smiješ. Ti možeš samo lajati – rekla je Arduana, po koju je nakon svega došao otac.

Sve ovo se desilo nakon što je prije više od mjesec kao prava bomba odjeknula Al Dinova tvrdnja da ga je supruga prevarila s novinarem ‘Al Jazeere’ Kejsijem Kaufmanom.

A uvertira sinoćnjem događaju bila jućer objelodanjena prepiska između supružnika koja je završila Al Dinovim uvredljivim komentarima.

(VisokoIN/Avaz)