POZNAT IDENTITET UBIJENE ŽENE U TUZLI

Policajac-inspektor je ubio ženu u kafiću čiji je nesrećna žena bila vlasnik.

 

Ćustendil je policajac, a stradala Amra Kahrimanović je bila vlasnica kafića.

Dobro upućeni veruju da su Elvis i Amra imali neku vrstu odnosa.

– Nisu bili u braku, nego se veruje da su imali neki odnos – kaže sagovornik portala “Avaza”.

Iz MUP-a TK su potvrdili da je poginula ženska osoba u tržnom centru Sjenjak.

Da podsetimo, sinoć se dogodila tragična situacija u tržnom centru u Tuzli kada je policajac Elvis Ć. usmrtio ženu hicima iz pištolja. Kako prenosi portal Avaza, policajac je bio u nekoj vrsti odnosa sa žrtvom, što dodatno baca senku na ovaj događaj.

Iz MUP-a TK potvrđeno je da je došlo do ubistva, a policijski službenici su brzom intervencijom uspeli da pronađu i uhapsili osumnjičenog muškarca. Ovo je još jedan primer brze i efikasne reakcije policije u sličnim situacijama.

Sagovornik Avaza je izjavio da je policajcu ostalo malo do penzije, što baca dodatnu sumnju na motive ovog zločina. Ova izjava je izazvala pažnju javnosti i postavlja pitanje da li su lični ili profesionalni razlozi bili motiv za ovaj tragični događaj.

Nakon ubistva, osumnjičeni policajac je brzo uhapšen od strane specijalnih policijskih jedinica. Ovo brzo hapšenje pokazuje odlučnost i efikasnost policijskih snaga u rešavanju ovakvih slučajeva.

Iz MUP-a TK stigla je potvrda da je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe, kojom prilikom je jedna žena zadobila povrede od kojih je nažalost preminula. Ovo potvrđuje ozbiljnost situacije i angažovanje nadležnih organa u rešavanju ovog slučaja.

Ovaj tragičan događaj ostavlja javnost u šoku i postavlja pitanja o sigurnosti i zaštiti građana, kao i o ulozi i odgovornosti policijskih službenika u društvu.