Prevent Interior traži radnike

Prevent Interior je članica Prevent Grupacije koja se bavi proizvodnjom tapaciranog i pločastog namještaja. Sjedište kompanije je u Visokom, a proizvodni program pored montaže (skivanje i tapetarija) obuhvata obradne centre za spužvu, pločaste materijale, masiv, te lakiranje i furniranje na dvije proizvodne lokacije.

U proteklom periodu kompanija je ostvarila rast kapaciteta i pokrenula značajnu saradnju sa nekim od vodećih brendova na polju proizvodnje namještaja.

Sa preko 200 zaposlenih i tendencijom daljeg rasta i širenja kapaciteta, raspisujemo oglas za prijem proizvodnih radnika na poslovima šivanja, tapaciranja, furniranja, stolarskim poslovima i montaži namještaja.

Mjesto rada: Visoko

Više izvršilaca (m/ž)

Pozivamo sve zainteresovane kandidate koji posjeduju radno iskustvo u proizvodnji namještaja, srednju stručnu spremu, koji su prepoznatljivi u svom okruženju kao organizirani, precizni i odgovornog pristupa radu da se prijave na poslove šivanja, tapaciranja, furniranja, stolarske poslove i poslove montaže namještaja.

U našem radnom okruženju nudimo vam rad na izazovnim projektima, te stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osobni razvoj, obuku i usavršavanje.

Ako smatrate ovaj oglas prilikom da nam se predstavite i zainteresirani ste za navedene poslove, svoju prijavu možete dostaviti putem opcije „PRIJAVI SE NA OGLAS“.

Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja, do 17.10.2021.

Više informacija o našoj Kompaniji potražite na preventinterior.bai o Prevent Grupaciji na www.preventgroup.ba