Producentica srpske TV Pink pregazila curicu na zebri!? ‘Proslavila’ se vulgarnom gestom prosvjednicima za Ribnikar

U Beogradu se jučer navečer oko 22 sata dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 15-godišnja djevojčica dok je prelazila zebru u jednoj od najprometnijih ulica, prenosi portal Nova.rs.
Njezino stanje je sada stabilno, a krivac za nesreću navodno je vozačica Nina Kovačević, producentica TV Pinka.

Kako doznaje Nova.rs, osumnjičenoj za nesreću određeno je zadržavanje do 48 sati. Ona bi trebala sutra biti ispitana zbog nesreće.
Društvene mreže bruje o nesreći u kojoj je navodno sudjelovala producentica Pinka.

 

Vijest o tome prva je podijelila istaknuta oporbena političarka Marinika Tepić, potpredsjednica Stranke slobode i pravde (SSP). Ona je također ustvrdila da je Nina Kovačević u trenutku nesreće imala više od jednog promila alkohola u krvi, no policija nije potvrdila tu informaciju.

Prema tvrdnjama Marinike Tepić, Kovačević je tokom noći zadržana na triježnjenju.
Na internetu su objavljene i snimke s mjesta nesreće, na kojima se navodno vidi Nina Kovačević. Također, neki korisnici tvrde da je vozila 100 kilometara na sat.
Nina Kovačević jako je dobro poznata srpskoj javnost zbog neugodnog prizora za vrijeme prosvjeda 2. jula 2023. godine.
Građani su se pojavili ispred zgrade televizije u vlasništvu Željka Mitrovića kako bi zatražili gašenje realityja Zadruga i oduzimanje nacionalne frekvencije Pinku. TV producentica i urednica Pinka je okupljenima s balkona prkosno pokazala srednji prst.

Podsjetiom, glavni povod prosvjedima ‘Srbija protiv nasilja‘ bili su masakri u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu. Nezadovoljni građani tražili su ukidanje programa koji promoviraju ‘nasilje, nemoral i agresiju‘.