RK Bosna Visoko Ekoenergija novčano kažnjen

Podrška navijača nam je izuzetno važna i svaka utakmica bez vas je mnogo drugačija. Međutim, u svakom momentu moramo svi zajedno zadržati dostojanstvo i u fer i sportskom duhu navijati, ne nasjedati na provokacije. Nažalost, nemile scene sa utakmice protiv Leotara nisu ostale nezapažene, a s obzirom na pokušaj ulaska jednog gledaoca u teren, stigla je kazna.

– Na osnovu prijave, dopunskog izvještaja od strane delegata, kao i pregleda snimke utakmice RK BOSNA (V) – RK LEOTAR u 59. minutu došlo je do pokušaja ulaska jednog gledaoca na teren, što se smatra slabo organizovanom utakmicom. U skladu sa Propozicijama takmičenja Član 43. RK BOSNA (V) se izriče novčana kazna u iznosu od 1.500,00 (jednahiljadaipetstotina) KM, stoji u biltenu komesara Premijer lige BiH.

Svaki naredni incident može biti koban, može biti i finansijski teži od ovog, ali i da dvorana bude prazna ili da čak igramo u nekoj drugoj dvorani u ključnom dijelu sezone. Zato vas molimo da ostanemo dostojanstveni i da korektnim navijanjem podržimo naše momke u narednim sezonama.

(Visokoin.com / RK Bosna Visoko Ekoenergija)

Vezani članci

VISOKO / Doc.dr. Mehmed Kardaš promovisao svoje djelo u Hrvatskoj

VISOKOIN.COM

Medresa “Osman-ef. Redžović” ispratila 27. generaciju maturanata

VISOKOIN.COM

Na današnji dan otišao Maršal: Ovo su posljednje riječi druga Tita

VISOKOIN.COM

VISOKO / Obilježeni Dan šehida i Dan otpora agresiji

VISOKOIN.COM

Svjetski dan slobode medija

VISOKOIN.COM

Matea Kalajdžić: “Bez ljubavi, umjetnosti, interakcije sa drugim ljudima, nemoguće je živjeti!”

VISOKOIN.COM