Samsung predstavio Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge

Samsung je na Svjetskom kongresu mobilne tehnologije u Barceloni predstavio novitete u Galaxy porodici proizvoda, Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge.

Novi pametni telefoni objedinjuju elegantan dizajn i snažne performanse, uključujući napredne mogućnosti kamere, otpornost na vodu i eksternu memoriju.

“Vjerujemo u svijet koji je vedriji, oštriji, praktičniji i zabavniji. Ostvarujemo tu viziju sa Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge, objedinjavanjem elegantnog dizajna i funkcionalnosti, uz nenadmašno mobilno iskustvo”, rekao je DJ Koh, predsjednik divizije mobilnih komunikacija u Samsungu.

“Osnažujemo korisnike tehnologijom koja im omogućava da iz života izvuku maksimum i nastavićemo sa pomijeranjem granica mogućeg”, rekao je on.

Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge uvode prvu Dual Pixel kameru na pametnom telefonu, koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja. Zahvaljujući tom tehnološkom iskoraku, kao i objektivu sa većim otvorom blende i većim pikselima, kamera nudi brže fotografisanje i preciznije automatsko fokusiranje. Novi način rada pod nazivom Motion Panorama donosi pokret uobičajenim panoramskim fotografijama, dajući korisnicima intenzivnije iskustvo fotografisanja.

Vezani članci

Samsung predviđa: Ove godine isporuka sedam miliona savitljivih telefona

Visokoin.com