Šejla Zonić ispisala historiju ‘Zvezda Granda’: Nikome nije pošlo za rukom

Iz kruga u krug transformacije Šejle Zonić nisu ostale nezapažene, međutim svojom promjenom prošle subote uspela je da iznenadi i Sašu Popovića koji je ostao zatečen kada je u ugledao na velikoj sceni, a pjesmom koju je izvela ostavila je sve bez riječi.

Naime, Šejla se pojavila sa mokrom kosom, a nakon spektakularnog nastupa otkrila je kako je došla na tu ideju, piše Grand.

-Malo sam pokisla danas, odlučila sam se da ne sušim kosu, našalila se pjevačica koja je otkrila kako nije puno razmišljala o kombinaciji koju je ponijela.

Žiri je bio oduševljen numerom „Ne dam ovo malo duše“ koju je po prvi put u „Zvezdama Granda“ izvela upravo Šejla Zonić.

-Malo sam istraživala ranije nastupe drugih takmičara, kroz ranije sezone i nisam vidjela da je iko pjevao ovu pjesmu. Trebala je neka promjena, da se presječe taj dosadašnji repertoar i htjela sam da sa svojom mentorkom baš nešto ludo napravimo i neočekivano, objasnila je ona.

Mili je istakao kako je Šejli sada potrebno da pronađe svoj pravac, a ona je za Grand otkrila šta misli o tome.

-Slažem se sa Milijem kao producentom i razumijem sve to što on govori. Ja već nastupam i pjevam razne pjesme, pop, rok, sevdalinke, turbo folk. Opredijeljena sam na neki način, samo mi sad trebaju moje pjesme ,iskrena je ona.

Pored sjajnog pjevanja, Šejla se pronašla i u autorskim vodama, o čemu je otvoreno govorila.

-Napisala sam za Olju Bajrami jednu pjesmu, tako da sam se oprobala i u autorskim vodama. Ne mogu da kažem još za sebe da sam zreo autor, mada pišem i za sebe pjesme, zaključila je za Grand.