Simpsoni će glasati za Hillary, Trumpa povezali s Hitlerom

Junaci popularnog crtanog filma Marge i Homer Simpson složili su se da će glasati za Hillary Clinton na američkim predsjedničkim izborima u novom video clipu koji je na YouTubeu objavio 20th Century Fox.
Hillary Clinton i Donald Trump suočit će se na američkim predsjedničkim izborima koji se održavaju 8. studenoga. Diskusija o izboru predsjedničkog kandidata u epizodi pod naslovom ‘3.00 ujutro’ počela je u trenutku kad je Marge ustanovila da ne može voditi ljubav dok ne odluči za koga će glasati.

Narator tada postavlja pitanje: Sada je tri sata u noći i telefon zvoni u Bijeloj kući – za koga biste željeli da odgovori na poziv? Pitanje je aluzija na oglas iz političke kampanje Hillary Clinton iz 2008. u kojemu se Amerikancima postavlja pitanje, ako zazvoni u tri u noći, koga bi željeli da ih vodi u kriznim vremenima.

Bill Clinton javlja se na telefon: Soba za sastanke? Evo dolazim! Ali lice mu se zatim snuždi i dodaje slušalicu Hillary: Oh, za tebe je. Na to mu žena odvrati: Da, odsad je uvijek za mene.

Trump diže slušalicu i veli: Ne sada, na Twitteru sam! Zatim poziva pomoćnika i naređuje mu: Stavi moje ime na Lincoln Memorial, raspusti NATO … i donesi mi kajganu na zlatnom tanjuru. Inače, republikanski kandidat u videu se pojavljuje s primjerkom knjige Veliki govori Adolfa Hitlera.

Nakon toga je Homer najavio da će možda glasati za Trumpa, Marge kaže: Ako ćeš tako glasati, pitam se hoću li ikad više moći biti s tobom. Homer uzvrati: Eto, i tako sam postao demokrat, prenosi Hina.