Šta muškarci ne vole kod žena?

Većina žena zna kako napaliti muškarca, ali znamo li koje ga stvari čine indiferentnim, ili još gore, sasvim nezainteresiranim za seks ili bilo kakvu zajedničku aktivnost?

Blogeri stranice Babble.com sastavili su listu stvari koje muškarci ne podnose kod žena. Priznajte, radite li nešto od ovog?

1. Plač

Nekontrolirano, ničim izazvano jecanje diže im kosu na glavi. Ako nije riječ o filmu na koji puštamo suzu, muškarci preferiraju naše oči suhe.

2. Okupacija njihovog stana

Naše blazinice na njegovom umivaoniku nisu mu najprivlačnija stvar na svijetu, ma koliko mi mislile da im se sviđaju.

3. Prijateljstvo s bivšim

On ne zove svoju bivšu na kafu, i nije mu jasno zašto mi još uvijek trebamo društvo svog bivšeg dečka.

4. Planiramo za njega, bez njega

Možda se i ne bi bunio na tvoju ideju, ali ako ga ne pitaš i samo pretpostaviš da će htjeti raditi što god tebi padne na pamet, vjerojatno će se naljutiti.

5. Neodlučnost

Tvoj šesti par crvenih cipela koji si isprobala u dućanu njemu izgleda isto kao i prvih pet, a osim što ne voli biti prisutan u shoppingu, ne voli ni neodlučnost. Odaberi jedan par, tako da možete otići kući i ne raditi ništa.

6. Izigravanje mamice

Ovo je malo čudan teritorij: Iako voli kada mu napraviš sendvič i opereš čarape, ne voli kad hodaš za njim i govoriš mu gdje je sve zamazao stan. Muškarci, odlučite se: Ili sve, ili ništa.

7. Takmičarski duh

Malo kompetitivnosti je super, jer će učiniti stvari zanimljivijima, ali tipovi jednostavno ne podnose cure koje sve pretvaraju u takmičenje. Jedino što vole još manje od toga su cure koje ne znaju gubiti.

(VisokoIN)