Šta žene žele od muškaraca u vezi?

Žena će možda željeti mnogo stvari od muškarca, ali ako postoji nekoliko univerzalnih koje čine razliku. Šta žene žele od muškarca? Pročitajte u ovom tekstu. Nije lako zadovoljiti ženu. Ili je to ono što mnogi muškarci koji su izgubili vjeru u ljubavi misle. Ugoditi ženi ne znači ugoditi njenim hirovima. Za početak, ovdje imamo spisak jednostavnih stvari koje mogu učiniti da se vaša žena osjeća kao da je ubola džekpot.

Šta žene žele?

ČOVJEKA KOJI JOJ SE NEPRESTANO UDVARA
Sjetite se prvih nekoliko nedjelja ljubavi gdje ste pokušali sve što ste mogli da zamislite da impresionirate svoju ženu? To se obično zaboravi čim muškarac uđe u ozbiljnu vezu. I dok prvo uzbuđenje zatreperi i nestane za muškarce, ono nikada ne nestane kod žena. Žene vole da budu tretirane sa ljubavlju i privrženošću. Potražite načine da joj uljepšate dan, kao i da se uvijek sjetite onih posebnih datuma koji su joj važni. Kada pronađete način da joj izmamite osmijeh i vi ćete neizbježno zateći sebe kako se smiješite mnogo i dugo.

DA IM DRUGE ŽENE ZAVIDE
Ukoliko možete da učinite da se vaša djevojka ili žena osjeća bolje nego druge žene oko nje, ona će vam biti zahvalna i voljeće vas svaki dan sve više. Svako od nas bazira odnose na osnovu onoga što vidimo svuda oko sebe. Ako drugi varaju, mi pretpostavljamo da je to normalno. Ako drugi momci tretiraju bolje svoje djevojke, ona će pretpostaviti da to morate i vi. Ali, umjesto da čekate da neko drugi dobije titulu najboljeg dečka, preuzmite lidersko mjesto. Iznenadite vašu dragu cvijećem na radnom mjestu, planirajte svečanu večeru ili kratak romantični vikend. Neka se vaša žena osjeća kao je sa najboljim muškarcem na svijetu i ona će željeti da sa vama bude zauvijek, pa vam čak i ozbiljna konkurencija nikada neće biti prava prijetnja.

ČOVJEKA KOJI JE CIJENI
Možda stalno tražite načine da zadovoljite svoju ženu. Ali, ako ona ne priznaje vaše gestove, zar se ne bi osjećali iznevjerenim i iznerviranim? I žene isto misle. zato im se uvijek zahvalite na bilo koji način kada učini nešto za vas, pa makar bilo to spremanje sendviča. I zapamtite, koliko god da su velike stvari u ljubavi važne, toliko i na one male vrijedi računati.

ČOVJEKA NA KOG ĆE BITI PONOSNA
Ponos je ne baš cijenjena osobina, ali ima i svojih prednosti. Žene vole čovjeka koji je uspješan. Da li ste ponosni na ono što radite svaki dan? Ako ste zadovoljni svojim životom, vaša žena će biti srećna i zbog vas. Ako ste ponosni na svoja dostignuća, i žena će sigurno biti ponosna na vas. A ako je ona ponosna na vas, samo će vas voljeti više.

ČOVJEKA KOJI ČINI DA SE OSJEĆA SRETNO
Žene žele muškarca koji može da izgleda dobro i obuće se dobro. Budite muškarac kog će njegova draga radi upoznati sa prijateljima, a posebno drugim momcima koji pokušavaju da je smuvaju, prenosi Smedia. Kada joj njene prijateljice zavide ili komentarišu kako ste šarmantni, vaša draga neće moći da učini ništa osim da pocrveni i shvati koliko je srećna što je sa vama.

ŠARMERA, KOJI MOŽE DA JE NASMIJE
Djevojke vole momke sa smislom za humor. Ne morate da budete klovn da je impresionirate, ali morate da gledate se sa svjetlije strane. Ozbiljan momak može biti odličan za planiranje porodice u budućnosti, ali zabavan momak je savršen bez obzira na ishod.

ČOVJEKA KOGA VOLE NjENA PORODICA I PRIJATELjI
Kada se viđate već neko vrijeme, njeni prijatelji postanu vaši prijatelji. Isto važi i sa porodicom. Da li se trudite da vas njeni prijatelji i rodbina zavole? Žene žele muškarca koji ne samo da podnosi njene prijatelje, već čini da se njeni prijatelji i porodica bolje osjećaju kada je on u blizini.

MOMKA KOJI ZNA ŠTA ŽELI
Žene vole muškarce koji su pronašli svrhu svog života. Ako se pitate šta žene žele od muškaraca u vezi, stvarno bi trebalo da razmislite o svom fokusu u životu. Da li vidite kida idete i šta želite da radite nekoliko godina u budućnosti? Budite odlučni i ambiciozni i vaša žena će dijeliti vaš san i pomoći vam da uspijete.

ČOVJEKA KOJI BRINE O SVOJOJ ŽENI
Na početku novog odnosa možete biti izuzetno brižni prema svojoj djevojci. Ne prestajte samo zato što je flertovanje zamrlo u vašem odnosu. Žene vole muškarce koji brinu o njima. Pokazivanje da brinete daje joj do znanja da još obraćate pažnju na nju i njene potrebe.

OSOBU KOJA ZNA DA SLUŠA
Vještina slušanja je jedna od delikatnih žica koja vas spaja. Kada ne slušate partnera, oboje možete da završite tako što se povjeravate o važnim stvarima osobama sa kojima niste u odnosu, što će vas eventualno udaljiti jedn od drugog. Budite dobar slušalac i obratite pažnju na ono što osjeća i kaže. Dobre komunikacije mora biti u svakom uspješnom odnosu.

ČOVJEKA NA KOG MOŽE DA SE OSLONI
Ako vaš žena pita za uslugu, da li date sve od sebe da je obavite najbolje moguće? Većina muškaraca to ne radi. Oni misle da je lakše da odrade loše svoj zadatak, tek reda radi, pa kad ona vidi kako su pedantni, neće ih više nikada pitati isto. Nemojte biti takav tip. Budite muškarac na kog može da se osloni. Naučite da budete pouzdani – to je najlakši način da se eliminišu frustracije zbog straha i bespomoćnosti u romansi.

MOMKA SA KOJIM MOGU DA BUDU NEVALjALE
Potražite načine da je nasmijete s vremena na vrijeme. Nije bitno da li je u pitanju nevaljali potez u spavaćoj sobi ili duhovita provokacija u po bijela dana. Žene vole da vide zabavnu stranu ozbiljnog momka. Ona drži dijete u vama živim i definitivno će učiniti da bude još više uzbuđena da bude sa vama.

ČOVJEKA KOJI SMATRA DA MU JE RAVNA
Međusobno poštovanje je jako važno. Da li zaista poštujete vašu dragu i mislite da je isto tako sposobna kao i vi? Možda nemate iste kvalitete ili talente, ali sve dok se poštujete i zaista shvatate da je ona dobra koliko i vi, pa čak može biti bolja od vas na više od jednog načina, naučićete da joj se divite i uzmete je za ozbiljno. A to žene žele kod čovjeka sa kojim će podijeliti svoj život.

(VisokoIN)