Susret nakon 25 godina razdvojenosti: Blizanke se pronašle zahvaljujući YouTubeu

Budući da su ih usvojile različite porodice, nijedna nije znala da ima sestru blizanku. Nakon 25 godina razdvojenosti Anais i Samantha su ponovo zajedno i to zahvaljujući YouTubeu.

Anais Bordier odrasla je u Francuskoj, a studira u Londonu. Jednog dana kada je njena prijateljica objavila trailer za film “21 and Over”, Anais je u filmu vidjela sebe. Kako nikad nije učestvovala u filmu niti bilas snimljena na lokacijama prikazanim u traileru, pstalo joj je jasno da se nešto čudno dešava.

Odlučila je otkriti o čemu je riječ. Pretražila je internet i saznala da se djevojka u filmu zove Samantha Futerman i da je mlada glumica iz SAD-a.

Nakon mjesec dana oklijevanja odvažila se da joj pošalje poruku na Facebooku. Samantha se šokirala jednako kao i Anais. Uprkos činjenici da žive na različitim kontinetima, djevojke su se našle kako bi se podgvrgnule DNK testiranju. Ispostavilo se da su sestre, rođene u Seulu 19.novembra 1987. godine.

Sestre su razdvojene još po rođenju. Samanthu su usvojili Amerikanci, dok je Anais usvojio par iz Francuske. Njihova biološka majka nije ostavila nikakve tragove koji bi sestrama pomogli da je pronađu.

Anais i Samantha su presretne što su se pronašle. O svojoj nevjerovatnoj životnioj priči snimile su čak i dokumentarac.