Početna Lokalni Izbori 2016

Lokalni Izbori 2016

Visoko

Refik Kurgaš ponovo posjetio radnike KTK koji štrajkuju glađu (VIDEO)

Štrajk glađu je postao posljednje sredstvo obespravljenih radika da sačuvaju minimum radničkog dostojanstve i prava. Refik Kurgaš, kandidat za načelnika Općine Visoko i...

Visoko

OO SBB Visoko: Predstavljanje kandidata – Mersiha Sarać

Mersiha (Husejin) Sarać, rođena je 22.12.1980. godine u Sarajevu. Osnovno i srednje obrazovanje stekla u Visokom, a Filozofski fakultet na Odsijeku za orijentalnu...

Visoko

Do sada najprljavija kampanja bila u Visokom

Sigurno je da je do sada najprljavija kampanja bila u Visokom gdje se za načelničku poziciju bori sadašnja načelnica i bivša članica SDA...

-Ne PropustiVisoko

Nakon incijative vijećnika Dejana Šćepanovića radovi na Trgu Džemala Bijedića su počeli

Rekonstrukcija Trga Džemala Bijedića aktualizirao je općinski vijećnik Dejan Šćepanović (SDP) još u oktobru 2013. godine postavivši vijećničko pitanje, u ime građana MZ...

-Ne PropustiBosna i Hercegovina

Kandidati za načelnike: 50 njih optuženo ili pod istragom

Skoro 50 kandidata na oktobarskim izborima za načelničke pozicije je presuđeno, optuženo ili bilo pod istragom za teška krivična djela organiziranog kriminala, korupcije...

Visoko

OO DF Visoko: Predstavljanje kandidata – Ajla Frljak

Moje ime je Ajla Frljak i kandidat sam za vijećnika u Općinskom vijeću ispred Demokratske fronte, pod rednim brojem 6. Moji me prijatelji,...

Visoko

Membrura Sirčo (A-SDA): Nezaposleni su briga Općine

Motiv za moje kandidovanje u općinsko vijeće Visoko ispred stranke A-SDA je nezaposlenost mladih ljudi, koji u sve većem broju napuštaju Općinu Visoko,...

Visoko

EMINA IHTIJAREVIĆ (A-SDA): Reformisati javni zdravstveni sektor u BiH

Bosna i Hercegovina ima velike potencijale u privredi, ekonomiji i turizmu. Na žalost, takva situacija nije i sa javnim zdravstvenim sektorom koji na...

Visoko

Irma Antonia Plavčić: Građani ove općine doista ne zaslužuju da ih bilo ko laže!

Sinoćnja TV debata je umjesto prošlosedmičnog cirkusa ovoga puta ličila na promociju sujete, bjesomučno hvalisanje i ponižavanje protivnika. Zanemarit ću cijelu emisiju koja...

Visoko

Fondacija “Mi za djecu” predala projektnu dokumentaciju za OŠ u Goduši

Predsjednik fondacije “Mi za djecu”-Refik Kurgaš i mladi inžinjer Haris Đafić, danas su predali projektnu dokumentaciju za obnovu i rekonstrukciju područne škole u...

Visoko

OO SDP BiH Visoko: Osuđujemo napad na novinara RTV Visoko

Općinski odbor Socijaldemokratske partije Visoko osuđuje fizički napad na novinara JP RTV Visoko Ismara Imamovića. Pozivamo nadležne organe da u što kraćem roku...

Bosna i HercegovinaPolitika

Demokratska fronta predstavila predizborni spot za Lokalne izbore 2016.

Politička stranka Demokratska fronta predstavila je danas videospot koji će koristiti u toku predizborne kampanje za lokalne izbore u Bosni i Hercegovini. Demokratska...

-Ne PropustiBosna i Hercegovina

Kandidati nezavisni samo na papiru

Nezavisni kandidati se prijavljuju zbog lične koristi, da bi oduzeli nekom glasove ili da naprave neki šou, smatra profesor Borislav Vukojević. Predizborno predstavljanje...

Visoko

Naša stranka Visoko otvorila kampanju promocijom kod Pošte sa Predragom Kojovićem

Akcijom u ulici Poštanska u Visokom, Općinski odbor Naše stranke u ovom gradu je počeo sa promocijom rješenja lokalne politike pred prisutnim građanima...