Tiha, ali moćna figura Alma Ras brenda: “Key Capsule Collection” s potpisom Sedine Memagić

U svijetu mode, gdje postoji priča iza svake slike, Sedina Memagić već dugi niz godina bila je tiha, ali moćna figura iza mnogih od najupečatljivijih kampanja Alma Ras brenda. Pod njenim vodstvom kao art direktorice, kreirano je više od 60 nezaboravnih kampanja koje su privukle mnoge da se vežu za ovu kompaniju i istoimeni brend.

“Key Capsule Collection”, koja sa ponosom predstavlja krununjenog rada nosi pečat Sedine, uključujući njeno iskustvo, kreativnost i osjećaj za estetiku. Svaki komad ove kolekcijenosi neizbrisivu umjetničku viziju, donoseći novu dimenzijutrendova, snage i samopouzdanja. Namijenjena savremenojposlovnoj ženi, kolekcija se sastoji od komada koji su ne samo moderni, već i praktični. Svaki artikal je pažljivodizajniran kako bi se uklopio u dinamičan život savremenežene, a najviše u prilikama koje su rezervisane samo za nju.

Jedan od neizostavnih komada u ovoj kolekciji je klasičnabijela majica od organskog pamuka, s romantičnom porukomna krajevima rukava: “Dance me to the end of love”.Zahvaljujući nježnom ali čvrstom pamuku, željet ćete je nositisvakodnevno i u svim prilikama. Donje rublje inspirisano je sportskim linijama, ali izrađeno od najudobnijeg, mekanogpamuka. Šorc i široke hlače dolaze u nježno rozoj i baby plavoj boji sa trendovskim prugama, užim i širim. Kolekcijatakođe donosi totalni zaokret s neobičnim košuljama koje se kopčaju samo na kragni, a njihova mogućnost kombinacijeprobudit će u svakoj ženi stilistkinju. U kolekciji se našaomantil, special limited edition kao pravo osvježenje sa svojimjedinstvenim dezenom koji daje dašak glamura i luksuzacijeloj kolekciji. Viskozna podstava mantila pružit će osjećajlakoće i prozračnosti. Ovaj komad dolazi u samo 100 komadai trenutno je dostupan kroz pre- order opciju.

Kao snažan simbol kolekcije, korišten je ključ koji predstavljaotvaranje dosad skrivenih prostora osobnosti. Otvaranje ovih'vrata’ ne samo da omogućuje pristup unutrašnjem svijetuSedine Memagić, već i simbolizira njeno ‘otkrivanje’ pred njihovim kupcima. Ovaj čin otkriva nju takvu kakva zaistajeste – otvorena, iskrena i emotivna. Kroz ovaj simbol, svojimkupcima nude pristup njenim autentičnim mislima, osjećajimai pričama, stvarajući dublju i iskreniju vezu između brenda izajednice.

Zavirite u Sedinine tajne prostorije i otkrijte novu kolekcijudostupnu isključivo online na alma-ras.com