Uhapšen jer 14 godina nije vratio posuđenu videokasetu

Muškarac iz Sjeverne Karoline ove je sedmice uhapšen pod optužbom da nije vratio videokasetu koju je posudio prije 14 godina, saopćila je u četvrtak policija grada Concorda.

James Meyers, star 37 godina, vozio je svoju kćerku u školu kada ga je policija zaustavila zbog pokvarenog kočionog svjetla, po videosnimci koju je Meyers u utorak objavio na YouTubeu.

Meyers kaže da je policajac provjerio njegovu vozačku dozvolu i rekao mu da za njega postoji nalog za hapšenje zato što nije vratio film posuđen u videoteci J&J Video u Salisburyju, u saveznoj američkoj državi Sjevernoj Karolini.

Meyers na snimci kaže da ga je policajac odveo u kola i rekao: “Gospodine, ne znam kako da Vam to kažem, ali postoji nalog za Vaše hapšenje iz 2002. godine. Izgleda da ste posudili film ‘Freddy je popušio’ i nikada ga niste vratili”. Policija grada Concorda u četvrtak je potvrdila hapšenje i saopćila da je nalog izdan 28. februara 2002. na zahtjev sada zatvorene videoteke i potpisan od sudije.

Policija je rekla da Meyers nije uhapšen na licu mjesta nego mu je dopušteno da kasnije toga dana dođe u policijsku stanicu gdje mu je uručen nalog. Potom je u lisicama odveden pred suca koji je naložio da se 27. aprila vrati u sudnicu kako bi mu se sudilo zato što je zadržao unajmljenu imovinu.

Komičar Tom Green, zvijezda filma “Freddy je popušio” (Freddy Got Fingered) iz 2001. godine, u srijedu je na svom Twitter profilu napisao: “Upravo sam to vidio i teško mi je vjerovati da je to stvarno”.

https://youtu.be/_oraOhB_Mig

Vezani članci

Selma Hajek u kupaćem preznojila muškarce

Visokoin.com

Najbrži način da izbacite alkohol je da duvate u kesu?

Visokoin.com

Djevojke isprobale vibrirajuće gaćice u javnosti, pogledajte kako je to izgledalo

Visokoin.com

Indijski Iron Man mirno leži dok preko njega prelaze auta

Visokoin.com

Studentica na predavanje došla sa bebom, a potez profesora je sve oduševio

Visokoin.com

Nemojte pokušavati kod kuće: Hiljade šibica u plamenu novi hit na internetu

Visokoin.com