VIDEO – Snimka koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim

Danijela i Ivan Čkonjević iz Novog Sada dobili su 17. jula kćerku Iskru. Porodu kod kuće prisustvovala je i fotografkinja Tamara Zidar koja je snimila cijeli događaj.

‘Prvo nisam planirala snimiti video. Snimala sam kratke kadrove isključivo zato što se tako nije čulo škljocanje aparata. Tek kada sam prebacila materijal i vidjela kako su kadrovi predivni, predložila sam Danijeli da napravim video. Oni su odlučili video objaviti u javnosti kako bi promovirali prirodan porođaj, pokazali da postoji i lijepa strana poroda, u ugodnoj atmosferi i s poznatim i dragim ljudima’, ispričala je Tamara.

Na svom je blogu opisala kako je sve izgledalo. ‘Ivan je bio uz Danijelu, masirao joj leđa, ljubio, mazio i pružao ljubav. Nisam mnogo čekala da izvadim fotoaparat. Atmosfera je bila inspirativna i htjela sam zabilježiti svaki trenutak. Babica me je uvjeravala da ne žurim i da se neće stvari tako brzo odvijati, ali sam ja bila opčinjena njima i trudeći se da budem neprimjetna i nenametljiva, šunjala se po stanu i lovila kadrove’, piše Tamara u svom blogu.

(VisokoIN)