Vidjet će Arduana kada dam u novine njene slike u bikiniju!

Zbog nje sam svako ljeto morao da se sakrivam na divljim plažama da bi se ona mogla skidati i sunčati, kaže Al'Dino Kurić

Kako bračni par Arduana i Al’Dino Kurić iz dana u dan sve više šokiraju bh. javnost, tako svako malo pristižu novi detalji njihove svađe.

Posljednja u nizu koja je došla do redakcije “Expressa”, je da je Al’Dino u napadu bijesna zbog navodne preljube svoje još uvijek zakonite supruge, prijetio kako će novinama dati njene slike snimljene na moru u kojima je samo u bikiniju.

Al’Dino je to navodno rekao još ljetos kada je, kako se špekuliše, u jednoj Policijskoj stanici pokušao da iz njenog mobitela koji joj je oteo, pročita “ljubavne poruke”. Policija je to odbila s obrazloženjem da im za takvo nešto treba sudski nalog, a Aldin je na sve navodno rekao:

– E, vidjet će ona! Dat ću novinama njene slike u kupaćem kostimu. Zbog nje sam svako ljeto morao da se sakrivam na divljim plažama da bi se ona mogla skidati i sunčati.

Te fotografije se još nisu objavile u novinama, a za čudno ni na njegovom profilu na društvenoj mreži Facebook na kojem sve vrijeme “pljuje” po svojoj još uvijek zakonitoj supruzi, piše Express.

(VisokoIN)