Vjenčali se Edin Gali i Semira Hažimehmedagić

Bh. manekenka Semira Hadžimehmedagić i glumac Edin Gali brakom su krunisali svoju višemjesečnu ljubavnu vezu. Nakon što smo na Facebooku, na profilu mladog bračnog para koji živi i radi u Los Anđelesu, vidjeli informaciju, ovu vijest potvrdila nam je i sama Semira.

– Jeste, istina je. Na Facebooku smo tek objavili, a vjenčali smo se prije nešto više od mjesec. U početku su za to znali samo bliski prijatelji i rodbina, ali eto, uz pomoć društvenih mreža, nije bilo teško da i drugi saznaju, posebno nakon što sam prezime promijenila u Gali – poručila nam je Semira.

Ljepotica i glumac upoznali su se kada je Semira prvi put došla u Los Anđeles, i to na koncertu Nirvana i Almera, također Bosanaca koji žive u Americi. Ljubavnu vezu započeli su prije pet mjeseci. Visočanka Semira, sada već Gali, u Ameriku se doselila nakon što je prošle godine ponijela titulu Miss Global, a Edin, pravog prezimena Galijašević, već godinama živi u Holivudu, gdje gradi uspješnu glumačku karijeru.

Bh. ljepotica je i vlasnica licence Izbora Miss Global za BiH pa ćemo je u narednom periodu gledati i u toj ulozi. Edin, koji je dobio prestižnu nagradu Emi za sporednu ulogu u hit seriji “Mad Men”, kod nas poznatijoj kao “Ljudi sa Medisona”, snimio je nedavno film “Hemingway and Gellhorn” s velikom Nikol Kidmen (Nicole Kidman).

(VisokoIN/Avaz)