Zbog ovoga ne treba da trčite za muškarcima

Iako možda mislite da vi nikada ne biste mogle da budete među ženama koje hvataju muškarca, iznenadile biste se koliko je lako upasti u takvu ljubavnu zamku.

U jednom trenutku uvjereni ste da ste nezavisna žena kojoj muškarac nije potreban za sreću, a u drugom trenutku dobili ste njegovu poruku i sve je palo u vodu.

Da biste možda drugi put bile jače i odoljele tom izazovu, setite se sljedeća četiri razloga zbog kojih nikada ne bi trebalo da trčite za muškarcem.

Ako nekoga morate da lovite, znači da on nije za vas

Kada se pojavi vaša srodna duša, njega nećete morati da lovite, jer će on biti tu, sa vama. Trčanje za nekim kome uopše nije stalo nije ništa drugo nego trošenje vremena.

Propuštate kvalitetnije provedena druženja sa važnim ljudima u životu

Umjesto druženja sa najboljim prijateljicama ili odlaska na putovanje sa sestrom, vi trošite svoje vreme na nekoga ko se smije jer vas vrti oko malog prsta.

Na kraju ćete vi biti povrijeđeni

Kada ljubav nije u potpunosti uzvraćena, to ne može da se završi srećno. Na kraju te vaše igre vi ćete biti gubitnica slomljenog srca, piše Indeks.

Izludićete samu sebe

Neprestano strepljenje oko poruke ili poziva će vas izluditi i skrenuće vam pažnju sa znatno važnijih stvari. Uživajte u životu i prestanite da se zamarate osobama koje nisu za vas.