Željko Bebek ima novu pjesmu, ‘Ono nešto naše’

Provjereni hit tandem, Branimir Mihaljević i Fayo, autori velikog Bebekovog prošlogodišnjeg hita ‘Ja po kafanama’ koji je, sa blizu 5 miliona YouTube pregleda, predstavljaju novu pjesmu – ‘Ono nešto naše’!

Pjesma je to u maniru najvećih hitova Željka Bebeka koja svojom dojmljivom energijom i prodornim Željkovim glasom, toliko posebnim i unikatnim, ne ostavlja prostora za ravnodušnost.

Publiku će sigurno oduševiti i prateći video spot u režiji sve traženijeg dvojca Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića koji su odlično pogodili atmosferu pjesme prikazavši opušteno druženje vjernih prijatelja uz karte i piće.

Radnja spota je utoliko autentičnija što su na snimanju učestvovali neki od najboljih Bebekovih prijatelja, njegov prateći bend te sin Zvonimir koji inače svira gitaru i pokazuje veliki talent.

Pjesmu će izvesti 10. juna na CMC festivalu u Vodicama, kojemu se vraća treću godinu za redom, s velikim nestrpljenjem i radošću. ‘Ono nešto naše’ treći je singl nakon ‘Prvak svijeta’ i ‘Ja po kafanama’ kojim Željko Bebek najavljuje novi studijski album koji će u izdanju Croatia Recordsa izaći do kraja ove godine.