Žene češće griješe s minđušama

Prije ćete s raskošnim minđušama pretjerati nego sa statement ogrlicom.

Duže minđuše izdužuju lice, decentne su neprimjetne. Ako imate okruglo lice, to ne znači da ne trebate nositi manje minđuše, birajte one trouglastog ili romboidnog oblika. Uprkos tome što su ogrlice veće i na stilu primjetnije, s minđušama žene češće griješe.

Kada su minđuše u pitanju, kakve ćete staviti, zavisi za koju priliku ih nosite. Ako idete na poslovni sastanak, svakako ćete prije staviti neke manje, neupadljive minđuše jer ćete s njima izgledati ozbiljnije i profesionalnije. Za kafu s prijateljicama ili izlaske birajte one koje vam se najviše sviđaju, naglašavaju stilistkinje.

Razlog je jednostavan, minđuše su bliže očima, a kada pričamo sa sagovornikom, gledamo ga u oči te na taj način i više uočavamo velike minđuše. Uz to su statement minđuše dinamičnije od statičnih ogrlica koje na vratu nemaju gdje “bježati”. Ako želite pratiti trend nošenja velikog nakita, važno je da se s dotičnim komadima osjećate sigurno i samouvjereno. U protivnom će dotični nakit na vama djelovati neprirodno, a time i potpuno neprikladno.

Vezani članci

VISOKO: Provalnici iz kuće ukrali novac, nakit, tehničke uređaje

VISOKOIN.COM

Razmišljate o novoj frizuri: Ova boja je hit u svijetu!

VISOKOIN.COM