15 stvari koje svaka žena želi od svog muškarca

Neke žene žele udvaranje pod romantičnom svjetlošću svijeća, a druge uživaju u odlascima na rock koncerte sa svojim dragim. Pravila ljubavne veze dogovaraju se među partnerima, no unatoč tome dame sanjaju o muškarcu koji će joj pružiti ostvarenje njenih želja. Za ovim stvarima žudi svaka žena

1. Njegovu nepodijeljenu pažnju u važnim trenucima u životu.

2. Komplimente izrečene naglas. (Ne računa se tapšanje po stražnjici i namigivanje)

3. Dobre manire su uvijek poželjne, bez obzira koliko dugo ste u vezi.

4. Pažljivu ravnotežu između brutalne iskrenosti i malih ‘slatkih’ laži. Primjer: Iskrenost nakon pitanja jesam li povrijedila tvoje osjećaje, no prešutjeti iskren odgovor na pitanje: Dragi, smeta li ti ako moja mama danas dođe na večeru?

5. Apsolutnu požudu prema jednom dijelu tijela: vašim grudima, nogama, bokovima, vratu i slično. I mnogo predigre.

6. Seks koji uključuje kontakt očima, ljubljenje i maženje nakon spolnog čina. Igranje seksi igračkama i u neočekivanim pozama nije isključeno, ali ‘običan’ seks trebao bi biti dostupan kada god to poželite, piše Zadovoljna.

7. Potvrdu vaše veze pred njegovim prijateljima, obitelji, ali i poznanicima na društvenim mrežama. Status slobodan na Facebooku boli isto kao i pravljenje da niste zajedno u ‘stvarnom’ svijetu.

8. Javne hvalospjeve o vašim postignućima. On se ne osjeća ugroženo zbog vaših uspjeha, i želi biti vaš osobni PR-ovac.

9. Spremnost da vaše loše raspoloženje i ponašanje ne okrivi za mjesečnicu i PMS, osim ako vi sami ne priznate da se tu krije uzrok.

10. Viteštvo i galantnost. Ove vas karakteristike ne čine razmaženom princezom, već samo ženom koja se ne libi maštati o životu nalik na Disneyevu bajku.

11. Poziv u vrijeme kada to obeća. Čekanje da se dragi javi nakon sastanaka na poslovnom putu može biti iznimno zamorno.

12. Potporu kada se suprotstavite osobi kojoj se niste usudili nikad do tada suprotstaviti. I velik zagrljaj ako suočavanje nije prošlo onako kako ste zamišljali.

13. Darove koje zna da će vam se svidjeti, iako možda nisu prema njegovom ukusu.

14. Prihvaćanje i pozitivan stav po imenu ‘sada imam više tebe za voljeti’ kada se udebljate nekoliko kilograma.

15. Poštovanje!