Bišćani vjeruju u postojanje piramida u Visokom

Nedavno je u medijima iz Fondacije arheološki park: Bosanska piramida sunca potrvđeno kako su autentičnost piramida potvrdili najpoznatiji svjetski stručnjaci. Tom pirlikom pitali smo građane Bihaća šta misle o otkriću piramida u Visokom, na koji način to Bosna i Hercegovina može iskoristiti i zašto veliki dio građana odbija da vjeruje u postojanje piramida u BiH.

Valery Uvarov, ruski istraživač piramida i graditelj modernih piramidalnih kompleksa, izjavio je kako su piramide u Visokom jedne od najstarijih građevina ikad građenih na planetu. “Prije svega, te piramide su igrale ulogu GPS markera na Zemlji. Piramide u BiH osiguravaju energetski utjecaj koji podiže duhovne aktivnosti”, pojasnio je Uvarov.

Dr. Paul LaViolette, ugledni američki znanstvenik napisao je u svom izvještaju kako su Bosanske piramide najveće arheološko otkriće na svijetu u ovom trenutku. Timothy Moon kazao je da su piramide djelo visokorazvijene civilizacije iz prethistorijskog doba.

Michael Tellinger, očio je sličnosti otkrića bosanskih piramida i megalitnih krugova u Africi. “Unatoč svim otporima bosanske su piramide postale najaktivnija arheološka lokacija na svijetu”, kazao je Tellinger.

Vezani članci

Semir Osmanagić prvi dobitnik nagrade “Amelia B. Edwards”

VISOKOIN.COM

Visoko preplavili Česi, Englezi, Italijani…

VISOKOIN.COM

DR. OSMANAGIĆ DOČEKUJE GOSTE IZ ČEŠKE, HRVATSKE, SLOVČKE I AUSTRIJE

VISOKOIN.COM

Bosanska piramida Mjeseca u novom ruhu

VISOKOIN.COM

Semir Osmanagić: Oni koji nas osporavaju nisu nikad bili u Visokom!

VISOKOIN.COM

Velike stvari će se događati oko BiH – Evo šta pišu svjetski mediji: Bosanske piramide su energetske mašine…

VISOKOIN.COM