Visoko preplavili Česi, Englezi, Italijani…

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” tokom proteklog vikenda organizirala je izlet u Visoko i posjet arheološkim lokacijama bosanskih piramida.

Osim novinara i članova njihovih obitelji, u opuštenoj atmosferi, a u pratnji dr. Semira Osmanagića, više stotina ljudi iz Sarajeva, Mostara, Gračanice te i stranih turista iz Njemačke, Italije, Češke, Engleske, Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Srbije proveli su ugodno vrijeme u otkrivanju pozitivnih energija tunela i piramida. Osmanagić je bio domaćin posjetiocima dva dana u petak, 29. maja 2015. i u nedjelju, 31. maja 2015. Troškove autobusa, vođenja, karata i ručka snosila je Fondacija.

– Svrha posjete je pružanje prave informacije o statusu radova i globalnom značaju ovog otkrića. Već je potvrđeno da se svi posjetioci osjećaju opušteno i bez stresa nakon posjete ovim lokacijama – navode iz Fondacije.

U Visoko je stiglo više autobusa i minibuseva, a posjetioci su bili i više nego zadovoljni viđenim. Najviše uzbuđenja osjetili su dok su šetali tunelima, a Osmangić je odgovarao na sva pitanja prisutnih.

Vezani članci

Semir Osmanagić prvi dobitnik nagrade “Amelia B. Edwards”

VISOKOIN.COM

DR. OSMANAGIĆ DOČEKUJE GOSTE IZ ČEŠKE, HRVATSKE, SLOVČKE I AUSTRIJE

VISOKOIN.COM

Bosanska piramida Mjeseca u novom ruhu

VISOKOIN.COM

Semir Osmanagić: Oni koji nas osporavaju nisu nikad bili u Visokom!

VISOKOIN.COM

Velike stvari će se događati oko BiH – Evo šta pišu svjetski mediji: Bosanske piramide su energetske mašine…

VISOKOIN.COM

Američki fizičar otkriva: Šta su civilizacije iz Ledenog doba (iz)gradile na prostoru Bosne i Visokog?

VISOKOIN.COM