Danas oproštaj od stradalih u masovnim pucnjavama

Drugi dan žalosti

Na beogradskim grobljima danas će biti sahranjeno četvoro učenika i radnik obezbjeđenja koji su stradali u pucnjavi u OŠ “Vladislav Ribnikar”, dok će u Malom Orašju biti sahranjeno pet osoba koje su stradale u pucnjavi u blizini Mladenovca.

Na Novom groblju biće sahranjena M.K. u 11.30, kao i M.A. u 15.30 časova, dok će A.D. biti sahranjena na Novom Bežanijskom groblju u 15.15 časova.

Sahrana E.K. biće održana na Centralnom groblju sa početkom 12.30, dok će pripadnik obezbjeđenja D.V. biti sahranjen na Lešću u 12.15.

Kako navode mještani Malog Orašja, danas će u 14 časova biti održana sahrana petorice momaka koji su stradaliu pucnjavi, a još tri sahrane zakazane su za nedjelju, takođe u 14 časova.

U ponedeljak će na beogradskom Novom groblju biti održane dvije sahrane. Prvo će biti sahranjena A.B. u 15 časova, a potom i A.Č. u 16 časova.

Danas je drugi dan žalosti zbog tragedije u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu i masovnog ubistva u selima u okolini Smedereva i Mladenovca. U školi je ubijeno devet, a u drugoj pucnjavi osam ljudi.