Danas svečano otvorena BBI Filijala u Visokom

Danas je u Visokom svečano otvorena Filijala Bosna Bank International u ulici Alije Izetbegovića br. 39. BBI banka kao društveno odgovorna banka koja naročitu pažnju posvećuje obrazovanju mladih kroz stipendiranje učenika, studenata i postdiplomaca, za što je i ove godine izdvojila gotovo milion KM, danas je na svečanom otvorenju, na poseban način, ugostila i primila brojne goste kao i građane naše općine. Prisutnima se prvo obratila direktorica Filijale u Visokom gospođa Edina Hasečić:

˝Od danas Filijala Visoko može svojim klijentima i sadašnjim, a naravno i budućim pružiti puno veće i bolje prostore koji su funkcionalniji i koji će omogućiti da im naša usluga bude kvalitetnija. Posebno mi je zadovoljstvo što će sa novom Filijalom BBI moći pružiti više usluga klijentima sa područja Visokog pa i šire i predstaviti BBI Club koji je namjenjen kako za međusobno upoznavanje i predstavljanje privrednika i poduzetnika tako i za pomoć i podršku ka njihovom povezivanju – predstavljanju na inozemnim tržištima. ˝

banka_visoko2

Prisutnima se također obratio i generalni direktor BBI u BiH gospodin Amer Bukvić: ˝BBI banka je prisutna u Visokom već duži niz godina, međutim zbog velikog rasta koji imamo odlučili smo da povećamo naše kapacitete u Visokom i da se preselimo u novu Filijalu. Naša želja je da vam pomognema kako finansijski ali još više povezivanjem sa tržištima van BiH. Naši osnivači su iz islamskih zemalja a osnovni cilje je povezivanje tržišta i klijenata širom svijeta. Ovo je jedna od najbržih rastućih banki u BiH, a aktivni smo i na finansiranju povratnika,˝ dodao je na kraju generalni direktor.

Gostima se obratila i načelnica gospođa Amra Babić koja je izrazila zadovoljstvo i rukovodstvu poželjela puno uspjeha i još bolje rezultate. Generalni direktor je zajedno sa gospođom Babić presjecanjem svečane vrpce zvanično otvorio BBI Filijalu u Visokom.

(VisokoIN/Q Radio)

Vezani članci

U Visokom uhapšena jedna osoba zbog ugrožavanja sigurnosti

Visokoin.com

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Visokoin.com

Otvoreno pismo stanovnika u Naselju Luke: Kako Upraviteljstvo na grbači etažnih vlasnika stanova živi i skupljaju “harač”

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Sretan 7. april – Dan oslobođenja Grada Visokog od fašizma

Visokoin.com

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com