ERDOGAN ĆE OTVORITI NOVU ZGRADU RIJASETA: A stvarni razlog njegove posjete je svadba Jasmine Izetbegović

Erdogan dolazi u višednevnu posjetu BiH sa suprugom Emine na poziv lidera SDA Bakira Izetbegovića i njegove supruge Sebije da prisustvuje svadbi njihove kćerke Jasmine!
U posjetu BiH Erdogan će stići 26. avgusta i zadržat će se nekoliko dana. On će, kako saznaje naš portal prisustvovati zvaničnom otvorenju nove zgrade Rijaseta Islamske zajednice koja je izgrađena na Kovačima.
Kako pišu sarajevski postali Erdogan dolazi u višednevnu posjetu BiH sa suprugom Emine na poziv lidera SDA Bakira Izetbegovića i njegove supruge Sebije da prisustvuje svadbi njihove kćerke Jasmine!
Jasmina Izetbegović udaje se za Ćamila Humačkića, biznismena porijeklom iz Stoca, koji živi u Njemačkoj. Svadba je zakazana za 27/28. avgusta ove godine u bašti sarajevskog hotela “Europa”.
Detalji svadbe koje dogovaraju obitelji Izetbegović i Humačkić, ne iznose se u javnost, poznato je tek da se očekuje nekoliko stotina gostiju, među kojima će biti veliki broj uglednih ljudi iz svijeta politike, kulture, javnog života Bosne i Hercegovine i inostranstva.

Podsjetimo, prije pet godina, bračni par Izetbegović bio je gost na spektakularnoj svadbi u Istanbulu povodom udaje Summeye Erdogan, mlađe kćeri predsjednika Turske, za biznismena Selceka Barjaktara. Među šest hiljada pozvanih, pored Izetbegovića, iz regije je ovoj svečanosti prisustvovao i premijer Albanije Edi Rama.