Foto Konkurs: RUGLO OKO MENE

Udruženje „Damar omladine“ poziva sve mlade, kreativne ljude iz Bosne i Hercegovine da opaze i zabilježe ruglo u svojoj okolini. To može biti bilo šta što je po vašem mišljenju ružno, pogrešno ili tužno; od životnih situacija, preko arhitekture, pa do osjećanja.

Tema je poprilično široka, ne dajte se zavarati. Probajte da u fotografije unesete dio sebe, prenesite nam emociju koju u vama izaziva dotičan prizor. Ta emocija možda nije lijepa, ali je snažna. Fotografije (minimalne rezolucije 1600×1200) pošaljite na e-mail: damarfoto@hotmail.com do 15.12.2011.godine. Zajedno sa fotografijama pošaljite nam dokument u wordu popunjen vašim osnovnim podacima.(Ime i prezime, broj telefona, adresa i e-mail). Za eventualne dodatne informacije obratite se putem navedenog e-maila.

Tri najbolje fotografije će biti novčano nagrađene. Jedan autor može da pošalje maksimalno pet fotografija. Učesnici foto konkursa ne moraju biti članovi našeg udruženja. Sve informacije koje se tiču izložbe i pobjednika objavit ćemo naknadno.

(VisokoIN)

Vezani članci

VISOKO / Doc.dr. Mehmed Kardaš promovisao svoje djelo u Hrvatskoj

VISOKOIN.COM

Medresa “Osman-ef. Redžović” ispratila 27. generaciju maturanata

VISOKOIN.COM

RK Bosna Visoko Ekoenergija novčano kažnjen

VISOKOIN.COM

Na današnji dan otišao Maršal: Ovo su posljednje riječi druga Tita

VISOKOIN.COM

VISOKO / Obilježeni Dan šehida i Dan otpora agresiji

VISOKOIN.COM

Svjetski dan slobode medija

VISOKOIN.COM