Google+ će imati 400 miliona korisnika krajem sljedeće godine

Popularnost servisa je povećana u proteklih nekoliko nedjelja, sa ulaskom gotovo četvrtine ukupnog broja članova samo u decembru. Kompanija Google dodaje 625.000 korisnika svaki dan u svoju društvenu mrežu Google+ što može dovesti do ukupno 400 miliona korisnika do kraja sljedeće godine, navode nezavisne analize njenog rasta.

Popularnost servisa je povećana u proteklih nekoliko nedjelja, sa ulaskom gotovo četvrtine ukupnog broja članova samo u decembru, naveo je Pol Alen osnivač Ancestry.com koji prati brojeve oko Google+ mreže.
Google, koji je najveća internet pretraživačka kompanija ima za cilj da “izazove nadmoć” sajta za društveno umrežavanje Facebook, a koji danas ima više od 800 miliona korisničkih naloga.

Google+ može imati koristi od popularnosti Google-ovog Android mobilnog operativnog sistema, koji ga čini lakim za prijavu i početak korišćenja. Kako servis dobija snagu odatle, mnogi ljudi će pozvati svoju familiju ili prijatelje da se pridruže ubrzavajući dalje njegov razvoj, navodi dalje Pol Alen.

(VisokoIN)

Vezani članci

Poznato zbog čega vam je ovih dana usporen YouTube

Visokoin.com

Telemach BH donosi nove brzine interneta u EON paketima

Visokoin.com

Instagram najavio nekoliko zanimljivih novosti, evo što su sve pripremili

Visokoin.com

Google uvodi FLoC za praćenje korisnika

Visokoin.com

Google otkriva kako se ponašamo u drugom valu epidemije i koji su nam prioriteti

Visokoin.com

Instagram na sudu: Ilegalno su prikupljali biometrijske podatke korisnika?

Visokoin.com