Gradonačelnik Mirza Ganić posjetio visočke trojke

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić zajedno sa saradnicima posjetio je danas porodicu Šišić, a razlog posjeta su prinove u ovoj porodici, trojke koje je na svijet donijela Samra Šišić. Haris i Samra Šišić su naši sugrađani čija je porodica u jednom trenutku postala bogatija za tri člana, Omara, Anvara i Emina, a nove visočke trojke dolaze nakon dvanaest godina, kada je porodica Čeho iz Goduše također postala bogatija za trojke, Enisu, Melisu i Munira, a prije ovoga posljednje trojke u Visokom su rođene prije 60 godina.

– Izuzetno me obradovala vijest kada sam saznao da je naše Visoko postalo bogatije za tri nova stanovnika. Danas smo i posjetili Šišiće, došli na „slatku“, ali i da u ime Gradske uprave darujemo bebe i roditelje, kao i da im i ovom posjetom kažemo da mislimo i brinemo o svim našim sugrađanima. I ovu priliku koristim da roditeljima, ali i Samrinoj i Harisovoj porodici čestitam rođenje trojki i da nam svi zajedno budu živi i zdravi dugi niz godina, a nadam se da ćemo u našem gradu i u budućnosti imati priliku da posjećujemo ovako velike porodice i da se radujemo ovakvim trenucima. – kazao je nakon posjeta gradonačelnik Mirza Ganić.

Samra i Haris nisu krili zadovoljstvo ovim posjetom, a kako su kazali dolazak na svijet trojki za njih je najljepše životno iskustvo, a u brizi o bebama učestvuju i njihove porodice, tako da su se navikli na novi životni tempo i obaveze.

Pored gradonačelnika porodicu Šišić su posjetili i visočki privrednici iz kompanija „Bios“ i IM „Semić“, te također iskoristili priliku da vide bebe, ali ih i daruju.

Vezani članci

Gradska uprava Visoko: Čestitka povodom 25. novembra – Dana državnosti BiH

Visokoin.com

“Vema” na proljeće otvara svoja vrata

Visokoin.com

Svečano otvoren novi BH Telecom centar u Visokom

Visokoin.com

SDA Visoko – Mi izdati nećemo

Visokoin.com

Visoko gori, a SDA se češlja

Visokoin.com

Grad Visoko će prvi u BiH isplatiti poljoprivrednicima poticaje za proljetnu sjetvu

Visokoin.com